Bulan dalam WordPress: November 2017

December 1, 2017

Projek WordPress baru-baru ini mengeluarkan WordPress 4.9, "Tipton" – pelepasan besar baru yang dinamakan sempena pemimpin pemuzik dan band Billy Tipton. Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut mengenai berita menarik ini dan lain-lain dari seluruh dunia WordPress pada bulan November.


WordPress 4.9 "Tipton"

Pada 16 November, WordPress 4.9 telah dikeluarkan dengan ciri-ciri baru untuk penerbit dan pemaju sama. Siaran sorotan termasuk penguncian reka bentuk, penjadualan, dan pratonton di Customizer, pengalaman penyuntingan kod yang lebih selamat dan boleh digunakan, widget galeri baru dan penambahbaikan widget teks.

Keselamatan dan penyelenggaraan susulan, v4.9.1, kini telah dikeluarkan untuk mengetatkan keselamatan WordPress secara keseluruhan.

Untuk terlibat dalam pembinaan WordPress Core, lompat ke saluran #core di Membuat kumpulan Slack WordPress dan ikuti blog pasukan Core .

Memohon Bercakap Pada WordCamp Eropah 2018

Edisi seterusnya WordCamp Europe berlangsung pada bulan Jun, 2018. Sementara tim penganjur masih dalam tahap awal perencanaan, mereka menerima aplikasi pembicara .

WordCamp Europe adalah WordCamp terbesar di dunia dan, bersama dengan WordCamp US, salah satu acara utama program WordCamp – bercakap pada acara ini adalah cara yang baik untuk memberikan kembali kepada komuniti WordPress global dengan berkongsi pengetahuan anda dan kepakaran dengan beribu-ribu peminat WordPress.

Inisiatif Latihan Penceramah Pelbagai Kepelbagaian

Untuk membantu penganjur komuniti WordPress menawarkan barisan penceramah yang pelbagai, inisiatif komuniti baru telah memulakan untuk menggunakan bengkel latihan penceramah [194590014] yang ada untuk menafikan keperluan bercakap dan membantu peserta memperoleh keyakinan terhadap kemampuan mereka untuk berkongsi pengetahuan WordPress mereka dalam sesi WordCamp.

Kumpulan kerja di sebalik inisiatif ini akan bermesyuarat secara tetap untuk membincangkan dan merancang bagaimana mereka dapat membantu masyarakat setempat untuk melatih penceramah untuk WordCamps dan acara lain

Untuk terlibat dalam inisiatif ini, anda boleh menyertai mesyuarat pada jam 5 petang UTC setiap Rabu lain dalam saluran # komuniti saluran Membuat kumpulan Slack WordPress .


Bacaan Terpulang:

Jika anda mempunyai kisah yang perlu dipertimbangkan termasuk dalam "Month in WordPress" seterusnya, sila menyerahkannya di sini .Credit to WordPress.org

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Pricing Table Layers Extension – WordPress Plugin
Plugins,
Plugins,

Pricing Table Layers Extension – WordPress Plugin

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Pelanjutan Jadual Harga untuk Lapisan Ia menyediakan pelbagai pilihan yang membantu anda dalam mencipta jadual harga yang sempurna anda. Pelanjutan…

10 Best Software Editing Software for 2018
Elegant Themes,
1 views
Elegant Themes,
1 views

10 Best Software Editing Software for 2018

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Anda mempunyai karya dalam diri anda. Adakah anda tahu bahawa? Ia mungkin potongan instrumental yang indah, aria kualiti burung songbird,…

Kids Zone | Children & Kids WordPress Theme
Themeforest,
4 views
Themeforest,
4 views

Kids Zone | Children & Kids WordPress Theme

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Kanak-kanak Zon adalah Tema Wordpress yang direka dengan indah untuk tadika, penjagaan harian, prasekolah dan ia sesuai untuk mana-mana kanak-kanak,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.