Industrial – Multi-Purpose Responsive WP Theme

August 22, 2017

Versi semasa – 2.3 (lihat Changelog)

Fungsi WOOCOMMERCE ditambah !!! (Lihat tema LENGKAP 2.0)

Perindustrian Tema WordPress

Industri WP Tema oleh cmsmasters adalah penyelesaian yang kuat dan boleh dipercayai untuk syarikat-syarikat dalam mana-mana industri. Dengan Tema WordPress Perindustrian, anda boleh membuat persediaan laman web yang benar-benar berfungsi yang akan menyumbang banyak kepada kejayaan anda. Panel pentadbir WordPress custom advanced, diperluas dengan ketara dan dioptimumkan oleh cmsmasters, membolehkan penyesuaian dan pengurusan laman web yang sangat mudah walaupun untuk pengguna amatur.

Penyesuaian WYSIWYG disediakan melalui Komposer Kandungan Visual yang mempunyai banyak kod pendek tersuai yang boleh disusun dengan mudah oleh drag'n'drop. WP Theme Customizer membolehkan anda mengedit penampilan laman web secara real time, melihat perubahan segera. Pembuat Borang Kastam membolehkan anda membina borang hubungan dan soal selidik semua jenis.

Dan ya, Tema Industri mempunyai CSS3 dan HTML5 yang sah, dan pilihan SEO yang diperluaskan!

PENTING!

Kami gembira untuk mengumumkan versi 2.0 untuk tema Perindustrian yang dikeluarkan. Ini adalah kemas kini utama dengan fungsi Woocommerce ditambah . Kami sangat berharap anda akan mendapati ia berguna untuk laman web anda.

Jika anda sudah menggunakan tema, sila lihat folder Kemas Kini dalam arkib dan ikuti arahan Readme untuk memasang kemas kini. Apabila memuat turun tema buat kali pertama, cukup pasang tema (ia sudah mengandungi semua kemas kini).

Sila pastikan membaca dokumentasi tema terkini (folder DOCS dalam arkib) untuk arahan pengaktifan Woocommerce. Sekiranya masih ada soalan yang anda ingin bertanya, jangan ragu untuk menghubungi sokongan kami dan dengan senang hati akan membantu anda – hubungi sokongan sekarang .

Selain itu, kemas kini terbaru menjadikan pengaktifan bagi Layer Slider, Revolution Slider, Form Builder dan Contact Form 7 menjadi lebih mudah. ​​

Nikmati!

Industri WP Tema – kuasa yang boleh dipercayai

Komposisi Kandungan WYSIWYG

Anda boleh drag'n'drop bahagian kandungan merentasi laman web dengan WYSIWYG Content Composer yang berguna, serta dengan mudah mengedit penampilan mereka, masukkan blok yang diketengahkan, slider, jadual, pelbagai media dll dengan satu klik. Buat template susun atur pra-tersimpan anda untuk menggunakannya berulang kali. Ia adalah intuitif untuk digunakan walaupun untuk seorang amatur.

 Komposisi Kandungan WYSIWYG

WP Theme Customizer

Editor rupa masa nyata: anda boleh menyesuaikan tampilan laman web anda secara langsung di halaman dan melihat perubahan anda dengan segera – apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat! Ia alat, dilaksanakan oleh Cmsmasters, yang mengubah Admin WordPress anda menjadi permainan yang akan menjadi pemenang di!

 WP Theme Customizer

Pek kod pendek yang dilanjutkan

Panel admin tema industri WordPress merangkumi pakej Shortcodes Super Extended untuk pemformatan kandungan mudah dan pembentangan yang lebih baik. Koleksi widget berguna terluas membolehkan anda meningkatkan interaksi laman web anda dengan pengunjung, membawa fungsinya ke tahap yang baru.

 Kod pendek yang dilanjutkan

Form Builder

Alat Pembina Borang yang kuat, dibangunkan oleh CMSMasters, membolehkan anda membuat bentuk yang tidak terhad pelbagai jenis dan kerumitan, dari borang hubungan mudah kepada soal selidik yang rumit dengan pelbagai bidang, butang radio, kotak semak dan dropdown, kawasan teks, Serta menetapkan pengesahan untuk bidang ini.

 Form Builder

2 Slider Di dalam

Industri WordPress Theme dilengkapi dengan dua slider yang sangat popular Layer Slider dan Revolution Slider, sudah dibina ke admin wordpress tersuai anda. Buat slider berganda dengan jumlah slaid animasi yang tidak terhad dan cari mereka di mana-mana sahaja di mana-mana laman web anda.

 2 Slider Di dalam

Responsif & Retina

A 100% Responsif, dengan Retina siap, Industri WordPress Theme dijamin mempunyai paparan muktamad pada skrin desktop yang besar, serta pada skrin peranti mudah alih. Walaupun resolusi skrin, semua elemen di laman web kelihatan kemas dan bersih, mudah digunakan juga.

 Responsif & Retina

Advanced SEO

SEO tanpa masalah dengan tema wordpress Industri. Apabila kod bersih dan dioptimumkan kepada keperluan SEO yang paling terkini, masuk ke bahagian atas SERP menjadi lebih mudah dicapai. Pentadbir baru menyediakan pemformatan berguna untuk serbuk roti, tajuk dan deskripsi seo, sitemap mudah. ​​

 Advanced SEO

Sokongan & Dokumen

Kami sentiasa membekalkan tema kami dengan dokumentasi yang paling terperinci yang mungkin dibuat. Deskripsi langkah demi langkah tentang bagaimana untuk melaksanakan setiap ciri, dengan banyak tangkapan skrin yang walaupun kanak-kanak dapat memahami. Dan ya, orang sokongan kami memberikan bantuan jika anda masih ada sesuatu yang perlu ditanyakan!

 Sokongan & Dokumen

Ciri-ciri termasuk:

  • 15 $ nilai Revolusi Slider
  • 15 $ nilai Lapisan Slider
  • 10 $ nilai JackBox plugin
  • 25 $ nilai Isotop plugin untuk Portfolio
  • 7 $ nilai Imej

Nota: Semua imej kandungan tidak termasuk dalam muat turun utama.

Sokongan yang berkelayakan dan FAQ

Tema WordPress ini serta semua produk kami yang lain disediakan dengan terperinci How-To deskripsi. Kami juga peduli bahawa pelanggan kami sentiasa mendapat bantuan profesional menggunakan produk kami.

Kerjasama

Jika anda seorang pereka berbakat, jurugambar atau ilustrator, dan anda mempunyai beberapa kerja yang anda mahu dipaparkan dalam pratonton demo kami, teruskan dan hubungi kami: kami terbuka untuk kerjasama!

Changelog

13.08.2013 v. 1.0: Release

14.08.2013 v. 1.0.1: Kemas kini

Ciri Parallax Headings dikemas kini

16.08.2013 v. 1.0.2: Kemas kini untuk Retina

23.08.2013 v. 1.0.3: Kemas kini

404 isu halaman tetap

12.09.2013 v. 1.0.4: Kemas kini

Ditambah: Projek Seperti kotak melumpuhkan

07.10.2013 v. 1.0.5: Kemas kini

Prestasi format pos galeri dikemaskini

01.11.2013 v. 1.0.6: Kemas kini

Translatons .pot file dikemaskini

16.11.2013 v. 1.0.7: Kemas kini

Borang hubungan 7 prestasi bertambah baik

06.12.2013 v. 2.0: Update

WOOCOMMERCE menambah!

09.12.2013 v. 2.0.1: Kemas kini

Prestasi Troli & Pemeriksaan bertambah baik

20.12.2013 v. 2.0.2: Kemas kini

Fail kapsyen di slider Revolusi diedit

15.01.2014 v. 2.0.3: Kemas kini

Terjemahan .pot file diedit

20.01.2014 v. 2.0.4: Kemas kini

fungsi pilihan produk dikemas kini

25.01.2014 v. 2.0.5: Kemas kini

Prestasi slider dikemaskini

08.02.2014 v. 2.0.6: Kemas kini

Fungsi komposer kandungan dipertingkatkan dan prestasi shortcode tab diedit.

18.02.2014 v. 2.0.7: Kemas kini

Kemas kini untuk versi Woocommerce terkini

27.02.2014 v. 2.1: Kemas kini

Prestasi Woocommerce & beberapa perbaikan kecil

27.02.2014 v. 2.1.1: Kemas kini

Penampilan menu jatuh turun utama

29.03.2014 v. 2.2: Update

Mod tidak responsif, prestasi logo dan lajur bertambah baik

19.04.2014 v. 2.3: Kemas kini

Kemas kini untuk WP 3.9

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Pricing Table Layers Extension – WordPress Plugin
Plugins,
Plugins,

Pricing Table Layers Extension – WordPress Plugin

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Pelanjutan Jadual Harga untuk Lapisan Ia menyediakan pelbagai pilihan yang membantu anda dalam mencipta jadual harga yang sempurna anda. Pelanjutan…

10 Best Software Editing Software for 2018
Elegant Themes,
1 views
Elegant Themes,
1 views

10 Best Software Editing Software for 2018

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Anda mempunyai karya dalam diri anda. Adakah anda tahu bahawa? Ia mungkin potongan instrumental yang indah, aria kualiti burung songbird,…

Kids Zone | Children & Kids WordPress Theme
Themeforest,
4 views
Themeforest,
4 views

Kids Zone | Children & Kids WordPress Theme

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Kanak-kanak Zon adalah Tema Wordpress yang direka dengan indah untuk tadika, penjagaan harian, prasekolah dan ia sesuai untuk mana-mana kanak-kanak,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.