Panduan Keselamatan WordPress Baru

November 4, 2017

WordPress telah menjadi CMS yang paling popular dan kini menguasai 28% web. Dengan lebih 60 juta muat turun, popularitinya menjadikannya sasaran utama untuk penggodam berniat jahat yang mencari kelemahan untuk mengeksploitasi. Sekiranya penyerang dapat memperoleh akses tanpa kebenaran ke dalam laman web yang tidak selamat, mereka boleh memanfaatkan sumber yang berharga untuk kempen malware atau spam, merosakkan pelawat laman web dan reputasi.

Panduan baru kami bertujuan untuk mendidik pentadbir WordPress mengenai teknik keselamatan asas dan langkah-langkah untuk membantu memperbaiki postur keselamatan anda. Kami meliputi topik penting yang termasuk: mencegah eksploitasi, kawalan akses, keselamatan WordPress yang proaktif, dan cadangan pengerasan untuk menghalang akses yang tidak dibenarkan dan mengurangkan risiko kompromi.

Panduan Permulaan untuk Keselamatan WordPress

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pasukan teknikal dalaman kami kerana menyumbang kepada panduan ini. Input mereka membantu menjadikan panduan ini lebih lengkap dan bernilai untuk semua orang.

Baca Panduan Keselamatan WordPress Sekarang!

Kami juga merancang untuk melepaskan webinar infographic dan untuk menemani panduan ini, seperti yang telah kami lakukan dengan panduan keselamatan laman web yang lain pada masa lalu.

Sumbang atau Dapatkan Bantuan Lebih Lanjut

Jika anda mempunyai masa yang sukar menyelesaikan langkah-langkah dalam panduan, anda biasanya boleh mendapatkan bantuan dengan menghubungi hos atau siaran anda di forum Sokongan WordPress . Anda boleh juga chat dengan kami untuk mengetahui bagaimana kami dapat membantu anda melindungi WordPress dengan platform keselamatan laman web [194590014] all-in-one .

Panduan-panduan ini menjadi teras kepada visi kita untuk menjadi sentiasa berterusan dalam dunia keselamatan WordPress yang berkembang, dan kami mengalu-alukan maklum balas daripada anda – komuniti pembaca setia kami. Jika anda ingin mencadangkan kemas kini, hubungi kami dengan menghantar e-mel: [email protected]Sumber

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

PimpMyWoo – Customize WooCommerce in style
Plugins,
Plugins,

PimpMyWoo – Customize WooCommerce in style

Pembuat Rojak - April 23, 2018

PimpMyWoo membantu anda menyesuaikan cara kedai WooCommerce anda kelihatan tanpa menulis satu baris kod atau mengubah suai sebarang templat !…

Bagaimana Menggunakan Portfolio Boleh Ditapis dan Navigasi Pos untuk Mengatur Kajian Kes dengan Divi
Elegant Themes,
1 views
Elegant Themes,
1 views

Bagaimana Menggunakan Portfolio Boleh Ditapis dan Navigasi Pos untuk Mengatur Kajian Kes dengan Divi

Pembuat Rojak - April 23, 2018

Kajian kes boleh menjadi alat pemasaran yang sangat berharga. Pengguna suka kajian kes yang baik kerana mereka suka cerita yang…

Quasar – WordPress Theme with Animation Builder
Themeforest,
2 views
Themeforest,
2 views

Quasar – WordPress Theme with Animation Builder

Pembuat Rojak - April 23, 2018

UPDATED Versi 2.9 - Wordpress 4.9 Siap, WooCommerce 3.2 Siap, Rock Form Builder 2.6 (19 Nov. 2017) Anda boleh melihat…

Leave a Comment

Your email address will not be published.