PrettyLoader – Flat Page Preloader for WordPress

August 22, 2017

PrettyLoader – pengunjung anda akan jatuh cinta dengan laman WordPress baru anda dari pandangan pertama

  

  

  

  

  

PrettyLoader adalah Preloader Terbaik untuk WordPress.

  PrettyLoader untuk WordPress adalah penyelesaian halaman preloader dan pemutar yang akan membuat anda dan pelawat anda bangga dengan laman web anda. Preloader halaman PrettyLoader mempunyai lebih daripada 15 spinners kandungan berasaskan imej berasaskan imej, dan juga 8 pemintal berasaskan CSS (sepenuhnya tanpa imej). Tetapi itu bukan semua! Terdapat 5 peralihan halaman licin bersaiz penuh yang telah ditetapkan, yang menyokong semua pelayar utama dan peranti mudah alih (diuji pada iOS dan Android). Tiada pengetahuan pengaturcaraan diperlukan.
  

PrettyLoader dibina dengan teknik reka bentuk moden. Anda boleh memilih antara spinner "biasa" dan rata, memilih warna latar atau memohon beberapa imej latar belakang pilihan anda (imej latar belakang tidak termasuk) . Kami bahkan telah membina jenis latar belakang yang unik – latar belakang tricolor ! Anda hanya menyatakan 3 warna pilihan anda dan PrettyLoader tidak semua sihir untuk anda. Lihat laman web demo nombor 2 untuk melihat latar belakang tricolor dalam tindakan.

Ciri PrettyLoader

Preloader Halaman

Penyelesaian semua-dalam-satu untuk WordPress. Biarkan pengembara pengembaraan anda menikmati animasi dan kesan peralihan penuh halaman yang bagus.

Peralihan Penuh Halaman

Kami telah membina 5 peralihan halaman penuh di dalam PrettyLoader untuk WordPress. Dari kesan pudar lembut kepada "geenie's" yang lebih kompleks.

Spinner Graphics

Lebih 15 pemintal grafik dimasukkan ke dalam PrettyLoader. Dan ini bukan animasi GIF, tetapi transparan PNG. Ini bermakna anda tidak terikat menggunakan latar belakang putih yang mudah. Anda juga boleh memuat naik gambar atau logo anda sendiri dan menggunakan kesan animasi kepadanya!

Spinners CSS Tulen

Ingin mengekalkan kelajuan pemuatan lebih cepat dan menggunakan teknologi terkini? Terdapat 8 spinners berasaskan CSS yang menunggu untuk anda pilih. Tetapkan saiz mereka, tetapkan warna mereka dan mereka bersedia untuk bertindak.

Latar Belakang Unik Warna

Cari latar belakang berwarna atau gambar yang membosankan? Kami menarik untuk membentangkan teknologi latar belakang trik unik kami!

Warna dan Imej Latar Belakang

Pilih warna latar belakang pilihan anda, atau muat naik imej latar belakang (bersaiz penuh atau berjubin). Anda juga boleh menambah sempadan untuk menyempurnakan reka bentuk anda.

Pemasangan Mudah

Proses pemasangan tidak memerlukan lebih daripada 3 klik dalam papan pemuka WordPress anda, walaupun kami telah memasukkan dokumentasi tambahan ;) "title =";) "/>
</td>
<td> </td>
<td>
<h5 id= Customizable

Terdapat banyak pilihan penyesuaian yang menunggu anda selepas plugin telah dipasang. Ia sangat mudah difahami. Tiada pengetahuan pengaturcaraan diperlukan.

Reka bentuk responsif

Kami telah menghabiskan banyak masa menguji PrettyLoader pada beberapa peranti (Windows, Mac, iOS dan Android) untuk memastikan semuanya berjalan lancar.

Pemrograman Berorientasi Objek

Ia cukup mudah untuk memanjangkan plugin ini jika anda mahu. Kod ini mudah dibaca dan dikomentari sepenuhnya.

Kemas Kini Percuma

Kami menawarkan kemas kini plugin secara percuma. Tetap up to date dengan PrettyLoader kami dan terima siaran dan penambahan terkini.

Sokongan Profesional

Kami sentiasa ada untuk membantu anda apabila anda memerlukan sebarang bantuan atau menghadapi kesukaran. Jika anda mempunyai idea yang hebat – beritahu kami dan mungkin melihat cahaya dalam kemas kini yang akan datang!

UPDATES

 17.08.2015 - ver 1.03
   - Pelarasan medan backend.
   - Rangka Kerja Redux dikemaskini kepada versi terkini (keselamatan dan penambahbaikan am).
   - Konflik perpustakaan Modernizr diselesaikan. Anda tidak akan menghadapi konflik Modernizr lagi, walaupun tema yang anda gunakan tidak mencipta versi sendiri Modernizr dengan betul (walaupun enqueued sebaris sebagai JS, ia akan berfungsi tanpa konflik)!
   - Kemas kini besar dalam perjalanan, tunggu!  :) "title =" :) "/>
</pre>
<pre> 14.08.2014 - ver 1.02
   - Sokongan logo tersuai (statik dan animasi, termasuk beberapa penyesuaian).
   - Suis latar opacity latar tunggal warna.
   - Sekarang anda boleh menghidupkan PrettyLoader pada halaman yang dipilih (hanya jika peralihan yang lancar dinyahdayakan).
</pre>
<pre> 07.08.2014 - ver 1.01
   - Pembetulan pepijat penting, sokongan WordPress 4.0.
</pre>
<pre> 24.06.2014 - ver 1.0
   - Pembebasan PrettyLoader
</pre>
<p>  </p>
<p>  </p>
<h3 id= Terima kasih khas 

  


Dapatkannya disini

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Service Finder – Provider and Business Listing WordPress Theme
Themeforest,
1 views
Themeforest,
1 views

Service Finder – Provider and Business Listing WordPress Theme

Pembuat Rojak - January 18, 2018

Perkhidmatan Pencari WordPress Tema adalah tema perniagaan dan perkhidmatan direktori yang canggih. Pembekal Perniagaan dan Perkhidmatan dari pelbagai kategori boleh…

Advanced Activity Widget
Plugins,
3 views
Plugins,
3 views

Advanced Activity Widget

Pembuat Rojak - January 18, 2018

Widget Aktiviti Lanjutan - Plugin WordPress Widget Aktiviti Lanjutan Menambah kotak widget tab bertema resposnive ke bar sisi anda yang…

Pereka Masuk Logam: Gambaran Keseluruhan Terperinci dan Kajian
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Pereka Masuk Logam: Gambaran Keseluruhan Terperinci dan Kajian

Pembuat Rojak - January 18, 2018

Halaman log masuk WordPress mudah digunakan, dan mereka dengan selamat. Satu-satunya kelemahan adalah bahawa mereka semua melihat betul-betul yang sama…

Leave a Comment

Your email address will not be published.