WordPress 4.9 Release Candidate 2

November 7, 2017

Calon pelepas kedua untuk WordPress 4.9 kini boleh didapati

Calon pelepas (RC) bermaksud kita fikir kita sudah selesai, tetapi dengan berjuta-juta pengguna dan beribu-ribu plugin dan tema, mungkin kita telah melewatkan sesuatu. Kami berharap untuk menghantar WordPress 4.9 pada Selasa, 14 November (lebih dari satu minggu dari sekarang), tetapi kami memerlukan bantuan anda untuk ke sana. Sekiranya anda belum menguji 4.9 lagi, sekarang adalah masa!

Untuk menguji WordPress 4.9, anda boleh menggunakan plugin WordPress Beta Tester atau anda boleh memuat turun calon pelepas sini (zip)

Kami telah membuat lebih 20 perubahan sejak melepaskan RC 1 minggu lepas. Untuk butiran lebih lanjut mengenai apa yang baru dalam versi 4.9, lihat Beta 1 Beta 2 Beta 4 dan RC1 catatan blog. Kawasan khusus untuk diuji dalam RC2:

  • Pemasangan tema dalam Customizer.
  • Penjadualan perubahan untuk penerbitan dalam Customizer.
  • Menukar tema dengan pratonton langsung di Customizer.

Pembangun sila uji plugin dan tema anda terhadap WordPress 4.9 dan kemas kini plugin anda Diuji ke versi dalam readme hingga 4.9. Sekiranya anda mendapati masalah keserasian sila pastikan anda menyiarkannya ke forum sokongan supaya kami boleh memikirkannya sebelum pelepasan akhir – kami bekerja keras untuk mengelakkan daripada melanggar perkara. Sila lihat panduan bidang summative kepada nota pemaju 4.9 pada blog pembangunan teras .

Adakah anda bercakap bahasa selain bahasa Inggeris? Bantu kami menterjemahkan WordPress ke lebih dari 100 bahasa!

Jika anda fikir anda telah menemui pepijat anda boleh menghantar ke kawasan Alpha / Beta dalam forum sokongan. Kami ingin mendengar daripada anda! Sekiranya anda selesa menulis laporan pepijat yang boleh dihasilkan, fail satu di WordPress Trac di mana anda juga boleh mencari senarai pepijat yang dikenali .

Haiku minggu ini adalah ihsan @ melchoyce :

Kami memecahkan semua pepijat 🐛
Tetapi uh, jika tidak, beritahu kami

Terima kasih atas bantuan berterusan anda menguji versi terkini WordPress.Credit to WordPress.org

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Pricing Table Layers Extension – WordPress Plugin
Plugins,
Plugins,

Pricing Table Layers Extension – WordPress Plugin

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Pelanjutan Jadual Harga untuk Lapisan Ia menyediakan pelbagai pilihan yang membantu anda dalam mencipta jadual harga yang sempurna anda. Pelanjutan…

10 Best Software Editing Software for 2018
Elegant Themes,
1 views
Elegant Themes,
1 views

10 Best Software Editing Software for 2018

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Anda mempunyai karya dalam diri anda. Adakah anda tahu bahawa? Ia mungkin potongan instrumental yang indah, aria kualiti burung songbird,…

Kids Zone | Children & Kids WordPress Theme
Themeforest,
4 views
Themeforest,
4 views

Kids Zone | Children & Kids WordPress Theme

Pembuat Rojak - March 17, 2018

Kanak-kanak Zon adalah Tema Wordpress yang direka dengan indah untuk tadika, penjagaan harian, prasekolah dan ia sesuai untuk mana-mana kanak-kanak,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.