Bagaimana Menambah Keselamatan pada Laman Web Pelanggan Anda

February 6, 2018

Keselamatan laman web telah melintasi minda hampir setiap pemilik laman web . Walau bagaimanapun, sebagai sebuah syarikat keselamatan laman web kita tahu bahawa kebanyakan webmaster datang kepada kami selepas fakta, ketika laman web mereka telah dikompromikan. Sebaik sahaja penggodam mengambil alih, pemilik laman web menyesal kerana tidak melindunginya apabila laman web itu dilancarkan pada mulanya.

Hari ini, kami ingin menangani pembekal perkhidmatan laman web khusus . Artikel ini bertujuan menjelaskan kepada para pengembang firma SEO tuan rumah dan agensi web Keselamatan kepada pelanggan boleh menjadi sangat penting.

Bagaimana jika Laman Web Pelanggan Anda Diprotes?

Pembekal perkhidmatan laman web biasanya dijangka menjaga laman web pelanggan mereka. Tidak peduli seberapa baik anda membangunkan laman web yang berkualiti, meninggalkannya tanpa perlindungan boleh membahayakan, tidak dapat tidak membawa kepada pemilik laman web yang datang kepada anda apabila laman web mereka telah dikompromikan.

Sekarang, bagaimana anda boleh menawarkan bantuan untuk menetap laman web yang digodam jika bukan bidang kepakaran anda? Bolehkah anda memikirkan berapa jam yang anda belanjakan hanya cuba mencari tempat isu itu terletak? Dan bagaimana dengan kos kewangan untuk mendedikasikan masa anda untuk membersihkan laman web, apabila anda mungkin telah merancang sesuatu yang baru, atau bekerja pada projek pemasaran / hosting lain?

Tanggungjawab memastikan bahawa laman web dilindungi dilindungi pada pemilik laman web tetapi jangkaan mempunyai projek bebas bimbang mungkin jatuh pada penyedia perkhidmatan web juga. Sebagai agensi web, anda adalah pihak yang dipercayai dan titik hubungan pertama, sehingga anda mempunyai keupayaan untuk mempengaruhi postur keselamatan dalam talian klien anda.

Menjadi Proaktif

Mempunyai pendekatan proaktif untuk keselamatan laman web boleh memberi anda ketenangan fikiran. Perakaunan untuk keselamatan pada permulaan sesuatu projek mempunyai kesan yang sangat positif terhadap semua yang anda lakukan dengan laman web pelanggan anda.

Anda mungkin berfikir tentang berapa kali anda memberitahu pelanggan untuk menukar kata laluan admin dan dia meninggalkan kata laluan sebagai admin di sana selama berbulan-bulan. Membawa kesedaran kepada keselamatan tidak semudah yang kita mahu, tetapi tidak mustahil. Sucuri menjaga beratus-ratus laman web setiap hari. Kami berada di sini untuk membantu anda menjelaskan kepentingan tindakan pencegahan dan juga membantu anda menawarkan perkhidmatan keselamatan laman web sebagai sebahagian daripada profil produk anda.

Bagaimana Menambah Keamanan untuk Laman Web Pelanggan Anda

Kami mempunyai tiga pilihan; salah satu yang saya pasti akan sesuai dengan profil pelanggan anda.

Rancangan Agensi

Jika anda menguruskan sekurang-kurangnya 10 tapak web dan ingin mengambil peranan keselamatan tapak web dengan serius, ini adalah pelan yang sesuai untuk anda. Kami menawarkan Program Agensi Agensi yang fleksibel untuk semua profesional web – dari yang kecil (minimum 10 laman web) hingga yang besar (lebih dari 100 laman web).

Penyelesaian berbilang tapak agensi kami disusun untuk menyerlahkan pemantauan dan pengesanan serta platform perlindungan firewall .

Platform pengesanan kami adalah enjin imbasan sampingan dan pelayan. Ia bertindak sebagai selamat untuk mengesan sebarang kod berniat jahat dan memantau perkara seperti uptime, perubahan DNS, dan penunjuk kompromi lain untuk memberikan keterlihatan kepada apa yang sedang berlaku dengan laman web.

Perlindungan firewall kami menghalang serangan dan lalu lintas berniat jahat di tepi rangkaian kami. Dengan cara ini, kami mengekalkan persekitaran anda selamat dari serangan, termasuk eksploitasi sifar hari.

Peningkatan prestasi juga merupakan sebahagian daripada penyelesaian agensi. Sucuri Firewall mempunyai CDN terbina dalam kami yang membantu meningkatkan laman web oleh 80% secara purata.

Pelan Agensi Sucuri telah dibangunkan dengan mengambil kira keperluan sebenar penyedia perkhidmatan web. Dalam pelan ini, anda boleh mendapat manfaat daripada fleksibiliti menambah dan membuang laman web seperti yang diperlukan.

Berikut adalah apa yang Julio Taylor, pengasas [[WebDevelopmentBigSpringWeb bersama pengasas mengatakan mempunyai penyelesaian keselamatan untuk pelanggan sendiri:

"Kami ingin meletakkan diri kita sebagai satu pasukan yang berpotensi sesuai dengan perniagaan klien kami berbanding dengan agensi luar. Lebih banyak pengetahuan yang kita kongsi tentang keselamatan digital, dalam talian dan internet, membantu kami mewujudkan perkongsian yang lebih baik dan lebih bernilai. "

Josh Hall adalah pemaju web & pereka grafik, pengasas InTransit Studios yang juga menjadi sebahagian daripada Rancangan Agensi dan menunjukkan betapa beliau menghargai memiliki pelabuhan yang selamat untuk laman web yang ia ambil penjagaan:

"Saya suka Rencana Agensi, penyingkiran malware yang cepat, dan sistem tiket sokongan yang hebat. Sucuri telah membenarkan saya untuk menguruskan laman web pelanggan besar tanpa gila. "

Program Rujukan

Jika anda berminat untuk merujuk pelanggan anda ke syarikat keselamatan laman web yang paling dipercayai, Program Rujukan adalah mudah dan sempurna untuk anda. Anda boleh menjadi rakan rujukan hari ini dan menerima komisen untuk setiap rujukan yang berjaya anda hantar kepada kami sebaik sahaja pembelian salah satu daripada penyelesaian laman web kami telah diproses.

Affiliate nombor satu sebab cenderung untuk mengesyorkan kami adalah kebolehpercayaan kami – hanya kerana mereka tahu kami akan menjaga pelanggan mereka.

Syed Balkhi, pengasas WP Beginner, memberi keterangan betapa pentingnya keselamatan laman web untuk perniagaannya. Bukan sahaja WPBeginner mempercayai Sucuri untuk melindungi laman web mereka sendiri, tetapi mereka juga merujuk pelanggan kepada kami!

Program Rakan Kongsi

Jika syarikat anda mencari konfigurasi yang disesuaikan yang akan membolehkan kami untuk bermitra dengan anda, sila hubungi kami dan kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana kami dapat menampung sebarang persekitaran

Program Rakan Kongsi akan memberikan keselamatan dengan cara yang memenuhi keperluan pelanggan anda sambil mengoptimumkan operasi organisasi anda.

Kesimpulan

Dengan menambahkan keselamatan laman web kepada timbunan anda, anda menambah nilai kepada syarikat anda. Bukan sahaja pelanggan anda mendapat manfaat daripada mengetahui bahawa laman web dan perniagaan mereka akan dilindungi, tetapi juga syarikat anda sendiri akan dilihat sebagai pemain online yang bertanggungjawab.

Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami supaya kami dapat membantu dalam memberikan pilihan keselamatan laman web terbaik kepada pelanggan anda. Kita boleh mempunyai perbualan yang lebih mendalam mengenai rancangan yang lebih sesuai dengan perniagaan anda.Sumber

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.