Jualan Terkini Terbesar, Gila Hitam Jumaat Bermula Sekarang!

December 3, 2017

JQuery ("# ​​DIV_TO_PLACE_COUNTDOWN"). JCountdown ({timeText: "2017/11/26 22:00:00", timeZone: -8 , gaya: "kristal", warna: "hitam", lebar: 0, teksGroupSpace: 15, textSpace: 0, refleksi:! 0, refleksiOpacity: 10, reflectionBlur: 0, dayTextNumber: 0, paparanMinute:! 0, paparan Kedua:! 0, paparanLabel:! 0})})

Diskaun Terbesar Kita Pernah

Black Friday hanya datang sekali setahun, dan apabila ia berlaku, kami suka melakukan sesuatu yang sangat istimewa. Hari ini kami menawarkan 25% OFF EVERYTHING, diskaun terbesar yang pernah kami berikan. Diskaun ini hanya ditawarkan sekali sebelum (semasa Black Friday tahun lepas dan penjualan Cyber ​​Monday), dan ia tidak akan kembali lagi sehingga tahun depan. Ia tidak boleh digunakan untuk jangka masa yang panjang, dan sebaik sahaja jualan berakhir, anda perlu menunggu sepanjang tahun untuk kembali (jadi jangan ketinggalan)!

HADIAH PERCUMA UNTUK PERTAMA UNTUK BELI

Diskaun bukanlah keseluruhan cerita, kerana kami juga memberikan ribuan hadiah bonus percuma kepada beberapa pelanggan pertama yang membeli keahlian baru atau meningkatkan keanggotaan mereka sekarang ini. Hadiah bonus ini dalam bekalan terhad dan mereka akan pergi dengan cepat! Tahun lepas mereka hanya bertahan beberapa jam, dan saya tidak mengharapkan mereka bertahan lebih lama kali ini.

TERMASUK 6 EXCLUSIVE LAYOUT PACKS

Setiap orang yang mengambil kesempatan daripada penjualan Black Friday kami juga akan mendapat akses eksklusif ke 6 Paket Layouts Divi Layouts Black Friday. Ini adalah reka bentuk bertaraf dunia yang dibina oleh pasukan reka bentuk Divi kami sendiri. Mereka adalah cara yang sempurna untuk melancarkan laman web Divi seterusnya, dan mereka hanya tersedia untuk pelanggan Black Friday dan Cyber ​​Monday dan ahli Jangka masa semasa. Sebaik sahaja jualan selesai, susun atur ini tidak akan tersedia lagi!

Klik Disini Untuk Beli Keahlian Baru
Klik Disini Untuk Meningkatkan Akaun Semasa Anda
Klik Disini Membaharui Akaun Tamat Anda

Daftar Untuk Keahlian Baru Hari Ini Dan Dapatkan Menakjubkan Hadiah Percuma Dari Komuniti WordPress

Bukan sahaja anda mendapat akses kepada semua tema dan plugin kami yang menakjubkan untuk 25%, kumpulan pertama pelanggan yang membeli keahlian baru sekarang juga akan mendapat hadiah bonus PERCUMA dari komuniti WordPress! Hadiah-hadiah boleh didapati pada asas pertama yang pertama, dan mereka boleh didapati dalam jumlah yang sangat terhad. Memandangkan setiap kumpulan hadiah dijual, satu hadiah baru boleh didapati. Semak di bawah untuk melihat hadiah mana yang sedang ditawarkan, yang hadiah akan datang dan yang telah habis dijual. Mereka tidak akan bertahan lama.

Tuntut Perjanjian Sebelum Hilang!


Orang pertama 250 untuk membeli akaun hari ini juga akan mendapat keahlian Situs Unlimited sepenuhnya untuk Comet Cache! Merancang laman web anda hanya separuh pertempuran, anda juga perlu memastikan ia berjalan pantas. Cache komet menjadikannya mudah. Biasanya $ 139, anda secara percuma.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 251-350 yang membeli akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan sepenuhnya Caldera Forms Pro. Caldera adalah salah satu cara terbaik dan paling mudah untuk membina borang tersuai untuk laman web anda, dan ia berfungsi dengan baik dengan Divi juga!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 351-650 yang membeli akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA dari Hero CSS. Hero CSS mengambil reka bentuk web WordPress ke peringkat seterusnya, membolehkan anda mengubah tatanakan setiap bahagian laman web anda. Plus, ia berfungsi hebat daripada kotak dengan Divi!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 651-750 yang membeli akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan sepenuhnya Pakej Updraft Plus Premium, plugin sandaran WordPress yang paling dipercayai di dunia. Hacking, kemalangan pelayan, kemas kini cerdik atau kesilapan pengguna mudah boleh merosakkan laman WordPress anda. Itulah sebabnya anda memerlukan UpdraftPlus!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 751-950 yang membeli akaun mereka hari ini juga akan mendapat keahlian sepenuhnya GRATIS untuk Hotjar. Hotjar adalah cara baru dan mudah untuk benar-benar memahami pelawat laman web dan mudah alih anda melalui teknologi pemetaan haba yang maju. Ini adalah cara terbaik untuk mengambil laman web Divi anda ke peringkat seterusnya.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 951-1250 yang membeli akaun mereka hari ini juga akan mendapat perkhidmatan pemberitahuan push push bulan sepenuhnya PERCUMA. Bentuk pemasaran baru ini adalah cara penting untuk melibatkan pengunjung anda dan meningkatkan prospek dengan memaparkan pelanggan berpotensi dalam pelayar mudah alih dan desktop mereka.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1251-1350 yang membeli akaun mereka hari ini juga akan mendapat Lisensi Persendirian SeedProd sepenuhnya PERCUMA. SeedProd adalah cara terbaik untuk membina halaman Mod Coming Soon dan Penyelenggaraan untuk laman web Divi anda, dan ia telah digunakan pada lebih dari 2.5 juta laman web!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1351-1850 yang membeli akaun mereka hari ini akan ditambah ke kolam renang Giveaway Elegant Tema untuk peluang untuk memenangi salah satu daripada 20 akaun percuma sepenuhnya! Sekiranya anda menang, kami menaik taraf anda kepada Jangka Hayat dan membayar balik keseluruhan pembelian anda, memberikan anda akaun yang benar-benar bebas untuk hidup. Itulah akaun percuma selama-lamanya!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1851-2350 yang membeli akaun mereka hari ini akan ditambah ke kolam renang Elegant Themes Elegant untuk peluang untuk memenangi 1 dari 20 Custom Divi T-Shirts. Perjalanan gaya ke WordCamp seterusnya dan tunjukkan Divi ungu dengan bangga!

Lihat Jualan Kilat

Naik Taraf Akaun Anda Hari Ini Dan Dapatkan Awesome Hadiah Percuma Dari Masyarakat Divi

Sudah menjadi pelanggan Tema Elegant? Baiklah kita mempunyai beribu-ribu hadiah Divi PERCUMA yang tersedia untuk mereka yang meningkatkan akaun mereka hari ini. Hadiah-hadiah boleh didapati pada asas pertama yang pertama, dan mereka boleh didapati dalam jumlah yang sangat terhad. Memandangkan setiap kumpulan hadiah dijual, satu hadiah baru boleh didapati. Semak di bawah untuk melihat hadiah mana yang sedang ditawarkan, yang hadiah akan datang dan yang telah habis dijual. Mereka tidak akan bertahan lama.

Tuntut Perjanjian Sebelum Hilang!


Yang pertama 100 yang menaikkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Kanak-kanak Ally Divi oleh Divi Lover (biasanya $ 150)! Ally adalah Tema Kanak-kanak Divi dengan rupa yang unik, elegan dan moden. Ia berfungsi, termasuk pelbagai susun atur halaman dan responsif sepenuhnya.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 101-200 yang menaik taraf akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA RoyalCommerce Divi Child Theme (biasanya $ 150). RoyalCommerce yang sangat popular adalah Tema Kanak-kanak WooCommerce Divi yang kaya, dan satu-satunya tema kanak-kanak eCommerce yang benar untuk Divi!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 201-300 yang meningkatkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA tema Kanak-kanak Solo eCommerce Divi (biasanya $ 125). Sesuai untuk perniagaan kecil dan firma, usahawan, perunding dan pedagang tunggal. Hadirkan perkhidmatan, portfolio dan produk anda dalam reka bentuk yang rapi dan moden.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 301-400 yang meningkatkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Bliss Divi Child. Bliss direka terutamanya untuk jurugambar perkahwinan tetapi akan bekerja untuk mana-mana industri yang memerlukan tema yang elegan dengan galeri imej yang hebat.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 401-500 yang meningkatkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Anak Arrow Divi. Arrow dimodelkan selepas permulaan teknologi. Reka bentuk ini mempunyai garis yang bersih, tipografi pepejal, kecerunan halus, cahaya lembut, dan tajuk berbentuk pepenjuru. Arrow sesuai untuk permulaan, teknologi, aplikasi, atau syarikat pembangunan seterusnya anda.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 501-600 yang menaik taraf akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Kanak-kanak Divi Business Pro. Tema anak ini benar-benar mengubah Divi menjadi sesuatu yang sangat unik dan moden, dan ia dilengkapi dengan banyak ciri baru yang hebat juga!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 601-700 yang meningkatkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Kanak-kanak Polygon Divi. Polygon adalah Tema Anak Divi Premium pelbagai guna yang sesuai untuk kreatif & agensi profesional. Reka bentuk ini mempunyai rupa yang moden dan elegan dengan fungsi yang luas.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 701-800 yang menaik taraf akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Kanak-kanak Divi Modal. Modal adalah tema kanak-kanak yang kuat dan bersih untuk Divi yang direka untuk perniagaan dan korporat semua jenis. Reka bentuk Modal yang bersih dan moden akan memberi laman web anda satu jenama baru dan kemaskini rupa.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 801-900 yang meningkatkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA Tema Kanak-kanak Kedai Divi. Shop adalah tema kanak-kanak responsif yang boleh dengan mudah diperluaskan dengan plugin WooCommerce percuma seperti Produk Zoom, slider, Widget tambahan.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 901-1000 yang meningkatkan akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA tema Wave Divi Child. Gelombang adalah tema kanak-kanak yang benar-benar menakjubkan yang boleh anda pasang dengan Divi untuk membawa laman web anda ke peringkat seterusnya. Ia juga cara yang sempurna untuk melancarkan projek pelanggan anda yang seterusnya!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1001-1200 yang menaik taraf akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan PERCUMA dari Divi Display Logic Plugin, yang dibuat oleh kurator Kumpulan Facebook Pengguna Pengguna Divi. Plugin baru revolusioner ini membolehkan anda menambah logik untuk digunakan dengan elemen elemen divi (modul, bahagian, baris). Sistem ini berfungsi menggunakan kod pendek namun, terdapat beberapa contoh pra-tetapkan dan antara muka yang digilap untuk membuat penggunaan plugin ini sememangnya sangat mudah.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1201-1400 yang menaik taraf akaun mereka hari ini juga akan mendapat salinan sepenuhnya WooCommerce Product Builder. Pembina Produk WC mestilah mempunyai plugin untuk mana-mana pemilik kedai yang menggunakan atau mahu menggunakan tema WooCommerce dan Divi. Dengan plugin ini, anda akan dapat membuat susun atur produk yang menakjubkan yang akan membantu anda membuat lebih banyak jualan berbanding sebelum ini.

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1401-1900 yang meningkatkan akaun mereka hari ini akan ditambah ke kolam renang tema Elegant Giveaway untuk peluang untuk memenangi salah satu daripada 20 akaun percuma sepenuhnya! Sekiranya anda menang, kami menaik taraf anda kepada Jangka Hayat dan membayar balik keseluruhan pembelian anda, memberikan anda akaun yang benar-benar bebas untuk hidup. Itulah akaun percuma selama-lamanya!

Lihat Jualan Kilat

Pelanggan 1901-2400 yang meningkatkan akaun mereka hari ini akan ditambah ke kolam renang tema Elegant Elegant untuk peluang untuk memenangi 1 daripada 20 T-Shirt Divi Custom custom percuma. Perjalanan gaya ke WordCamp seterusnya dan tunjukkan Divi ungu dengan bangga!

Lihat Jualan Kilat

Unik & Eksklusif Pakej Layout Divi Untuk Semua Orang Yang Bergabung, Menaiktaraf atau Renews Hari Ini!

Semua orang yang membeli tawaran Black Friday juga akan mendapat akses ke 6 pek Layout Divi eksklusif yang dicipta oleh pasukan reka bentuk Divi kami sendiri. Ini adalah susun atur yang menakjubkan iaitu sahaja tersedia untuk pelanggan Black Friday dan Cyber ​​Monday dan Ahli Sepanjang Hayat semasa (yep, jika anda sudah menjadi ahli seumur hidup, anda mendapat semuanya tanpa kos tambahan! Muat turun susun atur sini.) . Apabila jualan berakhir, pek susun atur ini akan hilang selama-lamanya. Itu menjadikan mereka lebih istimewa untuk mereka yang mendapat tangan mereka  ▾ "class =" wp-smiley "style =" height: 1em; height-height: 1em "/> </p>
</div>
<p>Dapatkan Layouts Eksklusif Sebelum Mereka Pergi!<br />
<img style=

Pakej Layout Pemasaran Produk Hitam Jumat Percuma

Ini adalah satu paket susun atur yang dibina dalam semangat Black Friday, dipenuhi dengan kecerunan yang indah dan direka dalam gaya moden. Ini adalah pek susunatur yang sempurna untuk melancarkan laman web berorientasikan teknologi anda yang seterusnya. Pek itu mengandungi 5 halaman yang dibina sepenuhnya, yang bermaksud anda boleh menggunakannya untuk dengan mudah membuat laman web keseluruhan dengan mudah!

Dapatkan Sekarang Sebelum Ia Pergi!

Pakej Layout Perundingan Black Friday Percuma

Ini adalah pek susunatur yang indah yang konsultan sempurna. Reka bentuk mempunyai "profesional" yang ditulis di atasnya, dan ia merupakan salah satu reka bentuk klasik yang boleh digunakan untuk semua jenis laman web. Warna-warna yang tenang dan dikumpulkan, strukturnya bersih dan profesional, dan setiap halaman telah dirancang dengan penuh perhatian.

Dapatkan Sekarang Sebelum Ia Pergi!

Pakej Layout Percuma Hitam Jumaat Percuma

Jika anda adalah seorang freelancer, maka anda memerlukan laman web yang hebat yang menyampaikan nilai anda kepada pelanggan berpotensi anda. Pek reka letak yang indah ini telah dibina khusus untuk profesional reka bentuk web dan ia merangkumi semua halaman yang anda perlukan untuk mendapatkan laman web anda dan berjalan. Ia adalah cara sempurna untuk mendapatkan kerjaya rekaan web baru anda dari tanah!

Dapatkan Sekarang Sebelum Ia Pergi!

Pakej Layout Artis Black Friday Percuma

Jika anda seorang artis, anda memerlukan laman web hebat untuk mempamerkan karya anda. Paket susun atur ini memberi tumpuan kepada apa yang paling penting bagi artis visual: imejan. Tipografi mudah, warna yang lembut dan galeri yang menonjol menjadikannya paket susun atur yang sempurna untuk menunjukkan seni anda ke dunia!

Dapatkan Sekarang Sebelum Ia Pergi!

Pakej Layout Bakery Black Friday Percuma

Jika anda seorang profesional WordPress, pelanggan utama anda mungkin perniagaan tempatan. Pelanggan ini memerlukan laman web yang mudah yang mempamerkan produk mereka dan memberitahu pelanggan di mana untuk mencari mereka. Ini adalah susun atur yang sempurna untuk pelanggan!

Dapatkan Sekarang Sebelum Ia Pergi!

Paket Layout Store Black Friday Online

Divi berfungsi hebat dengan WooCommerce, yang bermaksud membina sebuah kedai dalam talian adalah mudah. Dengan susun atur ini, lebih mudah! Sekarang anda boleh dengan cepat membuat laman web kedai dalam talian menggunakan 5 halaman yang direka sepenuhnya untuk memberikan anda semua yang anda perlukan untuk mendapatkan laman web e-dagang anda yang baru dari tanah

Dapatkan Sekarang Sebelum Ia Pergi!

JQuery ("# ​​DIV_TO_PLACE_COUNTDOWN2"). JCountdown ({timeText: "2017/11/26 22:00:00", timeZone: -8 , gaya: "kristal", warna: "hitam", lebar: 0, teksGroupSpace: 15, textSpace: 0, refleksi:! 0, refleksiOpacity: 10, reflectionBlur: 0, dayTextNumber: 0, paparanMinute:! 0, paparan Kedua:! 0, paparanLabel:! 0})})

Diskaun Terbesar Kita Pernah

Black Friday hanya datang sekali setahun, dan apabila ia berlaku, kami suka melakukan sesuatu yang sangat istimewa. Hari ini kami menawarkan 25% OFF EVERYTHING, diskaun terbesar yang pernah kami berikan. Diskaun ini hanya ditawarkan sekali sebelum (semasa Black Friday tahun lepas dan penjualan Cyber ​​Monday), dan ia tidak akan kembali lagi sehingga tahun depan. Ia tidak boleh digunakan untuk jangka masa yang panjang, dan sebaik sahaja jualan berakhir, anda perlu menunggu sepanjang tahun untuk kembali (jadi jangan ketinggalan)!

HADIAH PERCUMA UNTUK PERTAMA UNTUK BELI

Diskaun bukanlah keseluruhan cerita, kerana kami juga memberikan ribuan hadiah bonus percuma kepada beberapa pelanggan pertama yang membeli keahlian baru atau meningkatkan keanggotaan mereka sekarang ini. Hadiah bonus ini dalam bekalan terhad dan mereka akan pergi dengan cepat! Tahun lepas mereka hanya bertahan beberapa jam, dan saya tidak mengharapkan mereka bertahan lebih lama kali ini.

TERMASUK 6 EXCLUSIVE LAYOUT PACKS

Setiap orang yang mengambil kesempatan daripada penjualan Black Friday kami juga akan mendapat akses eksklusif ke 6 Paket Layouts Divi Layouts Black Friday. Ini adalah reka bentuk bertaraf dunia yang dibina oleh pasukan reka bentuk Divi kami sendiri. Mereka adalah cara yang sempurna untuk melancarkan laman web Divi seterusnya, dan mereka hanya boleh didapati untuk pelanggan Black Friday dan Cyber ​​Monday dan ahli Jangka masa semasa. Sebaik sahaja jualan selesai, susun atur ini tidak akan tersedia lagi!

Klik Disini Untuk Beli Keahlian Baru
Klik Disini Untuk Meningkatkan Akaun Semasa Anda
Klik Disini Membaharui Akaun Tamat Anda

Jawatan Kami Jualan Terkini Terbesar Hitam Bermula Sekarang! muncul pertama di Blog Tema Elegant.Credit to Elegant Themes

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

PimpMyWoo – Customize WooCommerce in style
Plugins,
Plugins,

PimpMyWoo – Customize WooCommerce in style

Pembuat Rojak - April 23, 2018

PimpMyWoo membantu anda menyesuaikan cara kedai WooCommerce anda kelihatan tanpa menulis satu baris kod atau mengubah suai sebarang templat !…

Bagaimana Menggunakan Portfolio Boleh Ditapis dan Navigasi Pos untuk Mengatur Kajian Kes dengan Divi
Elegant Themes,
1 views
Elegant Themes,
1 views

Bagaimana Menggunakan Portfolio Boleh Ditapis dan Navigasi Pos untuk Mengatur Kajian Kes dengan Divi

Pembuat Rojak - April 23, 2018

Kajian kes boleh menjadi alat pemasaran yang sangat berharga. Pengguna suka kajian kes yang baik kerana mereka suka cerita yang…

Quasar – WordPress Theme with Animation Builder
Themeforest,
2 views
Themeforest,
2 views

Quasar – WordPress Theme with Animation Builder

Pembuat Rojak - April 23, 2018

UPDATED Versi 2.9 - Wordpress 4.9 Siap, WooCommerce 3.2 Siap, Rock Form Builder 2.6 (19 Nov. 2017) Anda boleh melihat…

Leave a Comment

Your email address will not be published.