Kemas Kini Ciri Divi! Memperkenalkan Pembahagi Bentuk Untuk Bahagian Divi

February 13, 2018

Hari ini kami teruja untuk memperkenalkan Pembahagi Bentuk untuk Divi, pilihan baru yang memberikan anda keupayaan untuk menambah bentuk dan kesan tersuai ke halaman anda, mewujudkan peralihan yang dinamik antara blok kandungan dan menambahkan sedikit tambahan suar peribadi kepada anda laman web.

Bentuk Pembahagi boleh diletakkan di atas dan di bawah setiap bahagian di laman web anda, membolehkan anda dengan mudah membina kesan peralihan yang menakjubkan antara bahagian yang berlainan halaman anda. Anda boleh memilih antara 26 bentuk yang berbeza, masing-masing yang boleh dibalikkan, diubah saiz, diulang, digabungkan dan disesuaikan untuk membuat pelbagai reka bentuk yang luas.

Semak Pembahagi Bentuk Baru Dalam Tindakan

Intuitif Shape Divider Interface

Menambah pembeza bentuk tersuai ke halaman anda lebih mudah berbanding dengan terima kasih kepada antara muka pembahagi bentuk Divi baru. Dalam Visual Builder, anda boleh menambah bentuk baru dan menyesuaikan saiz, putaran, susunan dan warna mereka dan menonton mereka mengubah tepat sebelum mata anda!

26 Unik Bentuk

Anda boleh memilih antara 26 bentuk unik. Bentuk-bentuk ini dibina menggunakan SVG's, yang bermaksud mereka akan skala tanpa kehilangan kualiti, mereka akan kelihatan sempurna pada peranti retina dan mereka adalah super ringan dan tidak akan menyakiti kelajuan memuatkan laman web anda.

Putar, Ubah saiz, Ulangi & Sesuaikan

Setiap bentuk boleh disesuaikan sepenuhnya. Anda boleh mengubah saiz bentuk ke ketinggian mana-mana menggunakan kedua-dua piksel dan unit peratusan. Bentuk juga boleh diulang untuk membuat corak yang unik. Setiap bentuk mengambil identiti yang sama sekali berbeza apabila mengulangi beberapa kali.

Tempat Di Atas & Di Mana-mana Bahagian

Bentuk boleh diletakkan di atas dan di bawah setiap bahagian pada halaman anda. Apabila digunakan dalam gabungan, anda boleh mencapai beberapa hasil yang luar biasa.

Tempat Di Bawah Atau Di Atas Kandungan

Bentuk boleh diletakkan di atas kandungan seksyen anda atau di bawah kandungan bahagian anda. Ini membolehkan anda membuat kesan unik dengan meletakkan teks dan imejan dengan cara yang kreatif.

Warisan Warna Automatik

Pembahagi Bentuk Divi sangat mudah digunakan kerana warisan warna automatik. Apabila bentuk pembahagi baru ditambah, ia akan secara automatik mengambil warna bahagian semasa anda dan bahagian bersebelahan, mewujudkan peralihan lancar antara kedua tanpa memerlukan anda menyesuaikan warna. Apabila anda mengalihkan bahagian atau menyesuaikan warna latar seksyen anda, warna divider akan dikemas kini secara automatik.

Contoh Satu

Lihat Demo Langsung

Contoh Dua

Lihat Demo Langsung

Contoh Tiga

Lihat Demo Langsung

Contoh Empat

Lihat Demo Langsung

Contoh Lima

Lihat Demo Langsung

Contoh Enam

Lihat Demo Langsung

Contoh Tujuh

Lihat Demo Langsung

Contoh Lapan

Lihat Demo Langsung

Contoh Sembilan

Lihat Demo Langsung

Contoh Sepuluh

Lihat Demo Langsung

Contoh Sebelas

Lihat Demo Langsung

Contoh Dua Belas

Lihat Demo Langsung

Oleh Nick Roach

Saya adalah pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif di sini di Tema Elegant. Apabila saya tidak bekerja keras pada tema baru, saya suka menulis artikel atau dua di blog kita!Credit to Elegant Themes

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.