Memperkenalkan Wordfence 7

January 25, 2018

Entri ini telah diposting di Wordfence pada 24 Januari 2018 oleh Dan Moen

Wordfence adalah perisian keselamatan WordPress yang paling popular di dunia untuk alasan yang baik. Perlindungan yang ditawarkan oleh firewall titik akhir lebih baik daripada alternatif. Pengimbas menyampaikan pengesanan terbaik dalam industri. Senarai panjang ciri-ciri lain seperti menyekat negara, pengesahan dua faktor dan pengauditan kata laluan menjadikan Wordfence penyelesaian keselamatan terbaik dan paling komprehensif yang tersedia untuk WordPress.

Sejak awal, usaha pembangunan kami sentiasa memberi tumpuan kepada fungsi dalam bentuk. Telah lama berinovasi selama bertahun-tahun, perisian yang dihasilkan melakukan tugas luar biasa untuk melindungi laman web WordPress, tetapi juga sangat kompleks. Musim panas lalu kami memutuskan sudah tiba masanya untuk membuat pelaburan utama dalam pengalaman pengguna, menjadikan Wordfence bukan sahaja perisian keselamatan terbaik yang tersedia, tetapi juga intuitif dan sangat mudah digunakan.

Selama 6 bulan yang lalu kami telah bekerja keras untuk membina semula antara muka pengguna Wordfence dari bawah. Pembebasan Wordfence 7 hari ini merevolusi keselamatan WordPress dengan membuat produk yang mendalam dan kompleks lebih mudah dan lebih intuitif untuk digunakan. Kami fikir Wordfence 7 adalah menakjubkan dan kami tahu anda akan juga

Gambaran Keseluruhan Perubahan dalam Wordfence 7

Matlamat kami dengan Wordfence 7 adalah mudah: membuat Wordfence intuitif dan mudah digunakan untuk semua pengguna.

Ia perlu mudah bagi orang baru untuk memahami dan mengkonfigurasi tanpa mengambil apa-apa fungsi dari pengguna yang lebih maju.

Untuk mencapai itu, kami membuat perubahan tahap tinggi berikut:

  • Dikemaskini rangka kerja reka bentuk kami untuk menggunakan piawaian antara muka moden
  • Lebih fokus pada ciri-ciri keselamatan Wordfence teras, seperti firewall dan imbasan, dan kurang pada segala yang lain
  • Menghapuskan halaman 'Pilihan' dan menambah bahagian pilihan untuk setiap ciri
  • Penunjuk status ciri tambahan untuk ciri teras
  • Menambah halaman bantuan dengan pautan ke dokumentasi dan pilihan sokongan

Rangka Kerja Rekabentuk

Berdasarkan corak dan trend UI / UX semasa, kami telah membina rangka kerja menggunakan pendekatan antara muka dan pengalaman standard. Papan pemuka dan halaman ciri menyediakan status konfigurasi, makluman dan pelaporan. Skrin konfigurasi terperinci mudah diakses dengan pautan yang berkaitan sepanjang pengalaman. Ringkasan ringkasan adalah interaktif, membimbing pengguna terus kepada peluang pengerasan keselamatan dan memberi anda maklumat masa nyata mengenai kesan apa-apa perubahan yang anda buat. Perisian yang dihasilkan lebih mudah ditemui, didekati dan mesra pengguna.

Kalangan Status Ciri

Salah satu tujuan kami dengan Wordfence 7 adalah untuk menyediakan peluang pengerasan keselamatan kepada pengguna dalam cara yang mudah dan intuitif. Dengan itu, kami memperkenalkan bulatan status . Mereka menyediakan ringkasan status yang jelas untuk setiap ciri. Dengan melayang di atas lingkungan status, anda akan mencetuskan popover merinci senarai perkara yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan peratusan yang ditunjukkan. Semua popok termasuk pautan ke dokumentasi terperinci.

Kami juga menyertakan bulatan status pada halaman pilihan imbasan dan firewall, memberi anda maklum balas serta-merta apabila anda memperbaiki postur keselamatan anda.

Berikut ialah contoh kalangan status pada halaman imbasan baru dalam tindakan:

Papan Pemuka Ringkas

Versi baru papan pemuka adalah sama dengan yang kami tambah dalam Wordfence 6, tetapi kini kurang sibuk dan lebih berguna lagi. Kami menambah bahagian status ciri untuk firewall, imbasan dan Premium Wordfence. Anda masih akan mendapati pemberitahuan di sini, terutamanya berdasarkan hasil imbasan. Pilihan global untuk plugin kini boleh diakses menerusi pautan di halaman ini (lebih lanjut mengenai pendekatan halaman pilihan kami nanti).

Akhirnya, kami mengeluarkan kebanyakan carta dari halaman ini, meninggalkan hanya Firewall Summary dan carta serangan di seluruh rangkaian Wordfence.

Navigasi Ringkas

Kami mengurangkan bilangan pilihan navigasi dari 8 hingga 6. Kedua-dua ciri yang paling penting, firewall dan imbasan, masih terdapat dalam navigasi utama. Penyekatan kini boleh diakses di bahagian Firewall dan Trafik Langsung telah dipindahkan ke Alat. Pautan untuk kedua-dua ciri boleh ditambah kembali ke navigasi utama melalui pilihan masing-masing, bagi anda yang suka.

Halaman Pilihan telah dikeluarkan sepenuhnya memihak kepada pendekatan baru.

Seksyen Pilihan Baru

Sebelum Wordfence 7, majoriti pilihan konfigurasi Wordfence berada pada satu halaman. Walaupun terdapat beberapa kelebihan terhadap pendekatan itu, kami mendapati bahawa ia menyebabkan majoriti pengguna kami tidak pernah menemui banyak ciri dan pilihan yang berguna.

Dengan Wordfence 7, anda kini akan mencari pautan pilihan pada semua halaman ciri utama. Pilihan global kini boleh diakses menerusi pautan pada halaman Dashboard. Semua pautan pilihan boleh didapati di sebelah ikon gear kelabu.

Bantuan Halaman

Kami tahu bahawa keselamatan adalah topik yang rumit, dan mengkonfigurasi Wordfence boleh mencabar pengguna kurang teknikal, terutamanya dengan beberapa konfigurasi hosting yang lebih eksotik yang kadang-kadang kita jumpa. Dalam usaha untuk memudahkan dokumentasi atau sokongan yang anda perlukan, kami menambah halaman Bantuan kepada pemalam. Ia termasuk pautan kepada dokumentasi kami yang dianjurkan oleh ciri, bersama dengan pautan ke artikel bantuan kami yang paling popular. Pautan ke pilihan sokongan percuma dan Premium kami juga tersedia, dan anda akan menemui pautan ke bahagian bantuan baru sepanjang plugin.

Di samping projek ini, kami juga mengubah sepenuhnya dokumentasi kami untuk produk . Dokumentasi lama kami masih akan tersedia untuk sementara waktu, tetapi kami tidak lagi akan mengemaskini ia ke hadapan.

Antara muka Firewall Baru

Antara muka firewall telah berubah dengan ketara. Halaman firewall utama kini termasuk empat lingkaran status, memberikan gambaran umum tentang status konfigurasi tapak anda di atas. Semua pilihan yang berkaitan dengan firewall kini boleh diakses menerusi pautan pilihan pada halaman ini. Semua pelaporan berkaitan firewall kini boleh didapati di sini juga.

Penyekatan Pembatasan dan Kadar juga kini boleh didapati melalui pautan pada halaman ini.

Antara muka imbas baru

Kami sangat teruja mengenai antara muka imbasan baru. Ia sangat berfungsi, sangat berguna, dan cantik pada masa yang sama. Di bahagian atas, anda akan menemui kalangan status, meringkaskan status konfigurasi semasa anda. Di bawah itu, anda akan menemui butang "Mula imbas baharu", bersama-sama dengan pautan ke Bantuan dan Pilihan.

Kawasan Scan Options kini di mana anda menyediakan imbasan yang dijadualkan. Kami mengalih keluar bahagian Ringkasan Imbas dan menggantikannya dengan bar ringkasan status baru, memaparkan apa yang pengimbas berfungsi. Aktiviti Terperinci Imbas sekarang tersembunyi secara lalai, tetapi anda boleh mendedahkannya dengan mengklik pautan "log menunjukkan" di atas jadual hasil.

Jadual penemuan imbasan telah dirombak untuk menunjukkan pandangan ringkasan setiap penemuan secara lalai. Anda boleh melihat butiran dapatan, dan mengambil tindakan mengenainya, dengan mengklik ikon "Rincian".

Kami juga menambah statistik di bahagian atas jadual yang menunjukkan ringkasan tentang apa yang pengimbas mendapati kali terakhir ia berlari.

Maklumat Lain

Antaramuka Penyekatan telah direka semula sepenuhnya. Ciri penyekatan IP, Country dan Custom Corak telah digabungkan, dan pelaporan menghitung kiraan kini tersedia untuk setiap peraturan menyekat yang anda buat. Anda kini boleh mengurus dan memantau keberkesanan peraturan menyekat di satu tempat.

Halaman Diagnostik telah diubahsuai sepenuhnya. Semua bahagian diagnostik kini boleh dilipat, dan runtuh secara lalai, untuk menjadikannya lebih mudah untuk mencari apa yang anda cari.

Kami menggantikan lawatan produk dengan panduan baru yang berjalan ketika anda mengakses setiap kawasan plugin. Kami akan memanfaatkan keupayaan baru ini apabila kami melancarkan ciri baru yang memerlukan penjelasan lebih mendalam, termasuk pelancaran Wordfence 7.

Trafik Langsung telah direka semula sepenuhnya. Jadual lalu lintas kini menunjukkan data ringkasan untuk setiap pemerhatian. Anda boleh melihat maklumat lebih terperinci dengan mengklik ikon "Lihat". Melihat maklumat whois dan melihat lalu lintas baru-baru ini kini dibentangkan dalam popover yang indah.

Wordfence selalu memasukkan penapis spam comment hebat . Malangnya, ia dikebumikan di halaman Pilihan, berpecah kepada dua bahagian yang berbeza. Dalam Wordfence 7, ia kini mempunyai halaman sendiri dalam bahagian Alat, yang kini termasuk pelaporan asas.

Terima Kasih

Kami mengambil masa beberapa bulan untuk mendapatkan hak ini, dan banyak orang menyumbang untuk membuat pembebasan ini berlaku. Terima kasih banyak kepada ratusan penguji beta yang membantu kami dalam beberapa minggu terakhir. Maklum balas anda tidak ternilai.

Dengan pembebasan hari ini, kami teruja untuk membawa Wordfence 7 kepada komuniti pengguna Wordfence global!

Jika anda mendapati masalah, sila hantar tiket melalui sokongan Premium atau forum supaya kami dapat membetulkannya. Dan seperti biasa, kami mengalu-alukan komen anda di sini.

Adakah anda menikmati siaran ini? Berkongsi!

] ( 2 undi)
Kedudukan anda:Sumber

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.