Penukaran Pengguna WordPress: Plugin Anda Tidak Tahu Anda Perlu

May 16, 2018

Salah satu masalah utama pembangunan web dan pentadbiran sistem adalah keperluan untuk melihat setiap projek daripada kira-kira sejuta perspektif yang berbeza. Anda perlu melihat bagaimana tapak kelihatan dalam resolusi yang berbeza dan pada peranti yang berbeza. Anda perlu menyimpan banyak penyemak imbas terbuka, banyak tingkap penyamaran, dan mungkin lebih daripada pasangan monitor di tangan untuk ujian. Terdapat juga peluang yang baik anda menggunakan ini dengan pelbagai akaun pengguna untuk memastikan semua kandungan dan keizinan anda disediakan dengan betul.

Melakukan semua ini sangat tidak cekap. Anda membazirkan masa dan sumber daya dengan cara ini. Anda sekurang-kurangnya boleh membuat hidup anda sedikit lebih mudah dengan plugin mudah untuk menukar pengguna WordPress, membantu dengan bertajuk Switching Pengguna.

Switching Pengguna WordPress

Tanpa plugin seperti ini, melihat tapak sebagai berbilang pengguna dilakukan dengan dua cara.

  1. pembalakan masuk dan keluar cara yang baik kuno untuk menukar antara akaun
  2. menyimpan banyak penyemak imbas dan tab peribadi terbuka dengan pengguna yang berbeza yang masuk ke setiap

Kedua-dua ini tidak sesuai. Lagipun, jika anda mempunyai lebih daripada beberapa akaun, log masuk dan keluar melibatkan banyak menaip dan menaip kembali nama pengguna dan kata laluan (atau memilih dari senarai pengurus kata laluan anda). Yang membuang satu tan masa dan tenaga sepanjang projek itu. Dan menyimpan banyak tab dan penyemak imbas terbuka suboptimal kerana ketika anda hanya perlu log masuk sekali untuk setiap account, Anda harus mengesan pelayar mana yang pengguna mana. Bercakap dari pengalaman, banyak pandangan pengguna ini boleh kelihatan begitu serupa, mudah untuk membuat kesilapan yang mana yang anda cari.

Jadi, anda pasti mahu melakukan pertukaran pengguna WordPress. Ia mungkin tidak menyelesaikan semua resolusi dan masalah ujian peranti anda, tetapi ia benar-benar membersihkan masa yang cukup untuk anda memberi tumpuan kepada mereka. Anda tidak akan mencari melalui spreadsheet, pengurus kata laluan, atau catatan Post-It lagi.

Selain itu, ini cara yang baik untuk membantu menguruskan projek yang berbeza yang mungkin anda gunakan WordPress untuk, seperti pemasangan multisite atau komuniti sosial atau forum menggunakan BuddyPress atau bbPress. Plugin juga baik untuk mereka. Sekali lagi, bercakap dari pengalaman, menjaga pengguna dan keizinan terus menerus merentas rangkaian dan akaun forum multisite boleh menjadi jenis slog. Menggunakan plugin seperti ini membuat perbezaan besar kepada kualiti hidup anda.

Nota mengenai kata laluan

Semua ini dilakukan tanpa memerlukan apa-apa kata laluan kecuali untuk pentadbir atau pentadbir super rangkaian multisite. Penukaran Pengguna terhad kepada peranan pengguna (atau sesiapa yang mempunyai tag edit_users ), jadi jangan bimbang tentang Editor, Pelanggan, atau Keymasters anda yang dapat mengamalkan rum. Mereka tidak boleh berbuat demikian.

Dan mereka tidak boleh mencuri kata laluan seseorang, sama ada. Plugin ini menggunakan pengesahan WP untuk menukar anda, jadi anda tidak perlu memasukkan kata laluan pengguna. Dan anda tidak boleh mendapat akses kepadanya, sama ada. Ia selamat seperti yang boleh. Anda boleh menyet semula kata laluan akaun, walaupun. Tetapi itulah ciri yang ada pentadbir dan pentadbir super.

Muat turun dan Pasang

 Pengguna WordPress Berpindah "width =" 880 "height =" 362 "/> </p>
<p> Saya pasti anda telah melakukan ini sebelum ini. Cari <em> Switching Pengguna </em> dalam repo plugin WordPress.org, muat turun, pasangnya, dan aktifkannya. Pada mulanya, anda tidak akan melihat banyak perbezaan. Atau benar-benar, apa-apa perbezaan. Anda perlu masuk ke senarai pengguna anda untuk melihat apa yang berlaku. Kepala ke <strong> Pengguna -> Semua Pengguna </strong> di papan pemuka admin WP Anda. </p>
<p> <img class=

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.