Top 26 Free & Paid Drag & Drop Page Builder WordPress Plugins 2017

November 23, 2017
2 Comments

Mengapa orang pergi untuk WordPress? Kenapa platform blogging yang paling popular ada? Sudah tentu, setiap blogger akan mempunyai jawapan yang berbeza untuk soalan-soalan ini, tetapi apa yang akan kekal adalah asas yang mudah, fakta bahawa WordPress membuat blogging mungkin dengan cara yang santai, bahawa ia tidak mengganggu proses penerbitan sebenar, dan Melakukan sebarang pengoptimuman atau perubahan yang diperlukan di latar belakang blog. Ini mungkin termasuk menukar tema, memasang plugin baru, mengubah tetapan, atau membuat pelarasan tersuai pada fail dan kandungan, WordPress telah menentukan keseimbangan antara teknikal dan tradisional.

Melihat nombor-nombor, kini terdapat 2,182 Tema percuma yang boleh didapati di repositori tema awam di halaman rasmi WordPress dan 9,147 tema premium yang terdapat di pangkalan data WorldWideThemes.net iaitu sejumlah 8,321 tema yang terdapat di dalam dua pangkalan data tema yang paling terkenal untuk blogger WordPress, dan kami Termasuk sepuluh ribu tema lain yang datang dari laman web komuniti yang berasingan, dan perniagaan tema berorientasikan WordPress yang hanya mengiklankan tema mereka di laman web perniagaan itu sendiri. Sungguh ironis bahawa ia tidak pernah lebih mudah untuk mencari tema WordPress yang hebat, tetapi pada masa yang sama ia tidak pernah menjadi lebih sukar; Memandangkan jumlah tema yang kita ada sekarang. Apa yang boleh kita lakukan? Satu penyelesaian adalah mungkin, dan kami di sini untuk menggambarkannya.

Walaupun tema ‘keras’ pastinya boleh disesuaikan, dan dibina dengan cara yang paling menyerupai rancangan anda untuk masa depan, cara lain untuk mencipta reka bentuk akhir anda Untuk blog anda adalah melalui pembina halaman, plugin WordPress yang membolehkan anda untuk mengawal bagaimana laman web anda kelihatan, hanya dengan memberi anda alat yang diperlukan untuk memodifikasi elemen laman web, atau bahkan membuat elemen tapak baru yang anda boleh menjahit bersama dalam yang baru dan Reka bentuk web yang menarik. Pembina halaman adalah alat reka bentuk visual yang membolehkan blogger WordPress menggunakan alat drag dan drop untuk membuat reka bentuk yang unik yang tidak akan dipadankan dengan tema percuma atau premium. Pasaran untuk pembina halaman berkembang dengan cepat, kerana lebih banyak blogger berminat untuk menjalankan versi reka bentuk yang diperibadikan, daripada menggunakan tema luar. Jawatan kami hari ini akan menampilkan lebih daripada 25 pembina halaman WordPress yang unik yang boleh anda gunakan untuk mencipta reka bentuk web yang canggih, tetapi juga dengan cara yang ringkas, elegan dan berorientasikan perniagaan.

Pembina Laman oleh SiteOrigin

"

Beaver Builder – WordPress Page Builder

"

Pootle Page Builder

" "

Pootle telah menubuhkan sebuah nama untuk dirinya sendiri dalam bidang blogmer eCommerce, fotografi, dan kreatif. Pootle menggunakan sistem bangunan halaman belakang yang membolehkan anda membuat reka bentuk halaman unik melalui editor kandungan WordPress asli yang kita semua suka dan suka. Buat konsep susun atur tersuai, tambah baris dan lajur baru, masukkan media tersuai, uruskan penampilan gaya setiap blok / baris / lajur secara manual. Pootle menjaga pekerjaan apabila membina laman web unik yang direka bentuk secara individu adalah tugas di tangan. Kod output setiap reka bentuk telah dipantau dengan teliti dan dioptimumkan supaya anda mendapat prestasi yang terbaik dari semua reka bentuk web anda.

Muat Turun

Forge – Pembina Laman Depan

"

Elementor adalah plugin pembina halaman untuk WordPress. Ia mempunyai muat turun percuma dan pilihan untuk pergi pro dengan pembayaran. Anda akan mendapat instrumen yang dimaksudkan untuk kelajuan dan mengelakkan komplikasi pengekodan. Elementor mempunyai customizer masa sebenar yang ditetapkan untuk mengatasi sistem seret dan menjatuhkan. Susun atur sepenuhnya disesuaikan dan mempunyai imej piksel sempurna sempurna. Bahagian CSS tersuai boleh didapati untuk tetapan! Elementor sangat responsif dan boleh disesuaikan dengan pelayar atau sebarang jenis skrin. Dengan ini, paparan imej adalah penting. Palet warna tidak terhad untuk membuat campuran yang sukar dipercayai!

Elementor membolehkan anda menetapkan tipografi dan ikonografi yang menakjubkan untuk rayuan yang menarik. Anda akan bergantung pada ikon +400 dan fon +800. Elementor adalah sumber terbuka dan SEO dioptimumkan untuk prestasi yang hebat. Kodnya tidak tertinggal, kerana ia dibuat dengan PHP7 dan piawaian pengekodan terkini. Penyiaran video atau audio ke YouTube dan SoundCloud juga tersedia. Elementor bersedia untuk diterjemah dalam semua cara yang mungkin. Dapatkan sokongan dari WPML dan Polylang selain dari fail dalaman. Borang hubungan dan sistem akaun log masuk juga merupakan pilihan! Lihatlah! Buat laman impian anda atau kemas kini untuk membuat keinginan anda menjadi kenyataan dengan plugin surreal ini! Muat Turun Elementor!

Muat turun

Builder Komposer Page Live

"

Laman Landing Percuma Pembina oleh Wishpond

"

Page Builder oleh WooRockets.com

"

WooRockets mempunyai lebih dari sepuluh ribu penyokong aktif yang menggunakan Pembina Halaman untuk membuat halaman blog unik dan halaman pos blog yang menakjubkan di blog kandungan mereka. Antara muka adalah intuitif sepenuhnya, mengikuti semua tindakan anda dan bertindak dengan sewajarnya. Pembuat seretan dan drop menawarkan antara muka yang mudah digunakan yang anda boleh dengan cepat mengetik untuk menyekat bersama-sama beberapa elemen dan widget untuk membuat reka bentuk unik yang pembaca anda pasti akan notis. Plugin serupa dengan editor maju dan digunakan untuk kedua-dua pos dan halaman. Ia termasuk elemen halaman penuh, sokongan widget, kod pendek terbina dalam dan banyak lagi pilihan yang menyediakan bilangan variasi gaya tanpa had sehingga tidak perlu menyentuh sebarang kod. Khususnya, penambahbaikan yang luar biasa dalam mod pratonton langsung, tidak akan ada perasaan yang lebih hebat ketika membuat terlalu banyak perkara.

[1945905]

Octonis Page Builder

"

Octonis adalah pemain baru di pasaran pembina halaman, tetapi kita dapat melihat plugin ini akan jauh , Memandangkan pemaju membuat usaha untuk bekerja melalui pepijat dan saran komuniti. Perkara pertama yang kami sukai mengenai Octonis adalah bahawa ia mempunyai perpustakaan terbina dalam gaya pra-binaan untuk dipilih, menjimatkan masa anda daripada membina templat halaman baru dari awal. Pembuat drag & drop ini bergantung kepada ‘blok’, elemen gaya yang boleh disesuaikan dengan keutamaan dan keinginan anda sendiri. Anda tidak perlu menganggap peranan seorang pereka atau pengkod, walaupun plugin sepenuhnya mengalu-alukan penyesuaian tersuai yang dilakukan melalui menggunakan HTML mentah atau kod CSS. Bekerja dengan SEMUA tema WordPress!

Muat Turun

Onepager – One Page Builder

"

Parallax Gravity – Laman Pembina Landing

"

MotoPress Content Editor Lite

"

WDS Pembina Halaman Mudah

" "

Chris Reynolds mempunyai sesuatu yang menarik di fikirannya, Mengambil unsur tema sedia ada dan menggunakannya untuk membina templat halaman baru dan dinamik, dalam halaman sedia ada? Baca dokumentasi untuk belajar sedikit lebih, ini plugin baru dan kami berharap dapat melihat beberapa artikel yang membanggakan mengenainya dalam masa terdekat.

 

PixGridder

 PixGridder - WordPress Plugins "width =" 1024 "height =" 331 " <img class=

Grid popular di kalangan pereka web, mereka membantu untuk membuat susun atur yang mudah dinavigasi, Perubahan yang diperlukan. PixGridder telah dicipta di atas asas semacam itu, untuk membantu pereka (blogger juga) untuk mempercepatkan susun atur yang menggunakan sistem grid, tetapi mempunyai ciri yang mencukupi untuk menjadikan sistem grid ini kelihatan menarik, dan paling pasti moden. Ciri utama PixGridder adalah untuk membina susun atur grid, yang kemudiannya boleh dilanjutkan dengan SEMUA barang yang terdapat dalam senarai ciri plugin, termasuk kebanyakan elemen tersuai yang akan membesarkan UX dan UI reka bentuk baru anda.

Muat Turun

Simply Symphony

"

Editor Visual BCorp

 Editor Visual BCorp - WordPress Plugins " BCorp adalah editor laman visual yang sederhana yang menggunakan sistem blok untuk membolehkan blogger membuat blok baru dan mengisi ruang lingkupnya. <noscript> <img class= Unduh

Unyson

 Unyson - WordPress Plugins "width =" 1024 "height =" 332 " <img class=

Rangka kerja bangunan halaman Unyson adalah rumah kepada puluhan ribu blogger WordPress, dan ia terus bertumbuh dengan popularitinya sebagai kerangka kerja memperluas Pada ciri-ciri baru dan keupayaan dalam reka bentuk. Mengapa orang ramai tertarik dengan Unyson? Nah, ia lebih mungkin daripada senarai ciri-cirinya yang luas, seperti slider terbina dalam untuk menambah halaman kandungan anda, menu besar, sidebars adat dan dinamik untuk setiap reka bentuk anda, template portfolio untuk mempamerkan kerja anda dengan pantas, mencari Halaman dioptimumkan enjin, opsyen untuk membolehkan maklum balas pelanggan, dan banyak lagi. Muat turun

Premium Page Builder Plugins untuk WordPress

Apa pilihan pilihan Untuk pembina halaman WordPress yang terbaik! Kami telah terpesona oleh senarai ini, namun – masih banyak yang akan datang! Pemilihan halaman pembina percuma kami telah berakhir, tetapi kami tidak akan berhenti di situ, seperti yang dilakukan oleh penyelidikan kami, ia berlaku kepada kami bahawa pasaran premium WordPress juga mendapat sesuatu yang ditawarkan, beberapa yang sangat menakjubkan dan benar-benar premium WordPress Halaman pembina, yang sebahagiannya diketahui lebih daripada mana-mana plugin percuma yang kami daftar. Ya, pembina halaman semakin meningkat dalam permintaan, dan kami hanya boleh memenuhi permintaan ini dengan membicarakan tentang pembangun halaman terbaik yang terbaik di sana, sila bergabung dengan kami dalam meraikan plugin hebat ini dengan meninggalkan tinjauan peribadi anda pengalaman anda dengan mana-mana

Komposer Visual: Pembina Laman untuk WordPress

"

Komposer Rapid – Pembangun Laman WordPress

"

Pencipta – Pembina Page Visual untuk WordPress

"

Builder Awesome – Drag & Drop Page Builder

"

Parallax Satu Halaman Pembina WordPress Plugin

 Parallax Satu Page Builder WordPress Plugin WordPress " >
<noscript> <img class=Download

Fast Page Layout – WordPress Page Builder

"Fast

Azexo – WordPress Page Builder

Azexo HTML is a premium quality page builder adaptable to any task. It is used to create site from nothing and even provides extra pre-built choices to those on theme. Azexo HTML has many inner pages with templates and its own shortcodes. Get customized widgets and tons of pre-built sections added on page. Azexo HTML uses CSS, JS and PHP files and codes to make the adaptation to the base theme painless. Play with footer, header and shortcodes own builders. These are extras of the theme used as base. Get lifetime subscriptions for new stuff and many plug-ins compatibilities.

Azexo HTML provides a space for logos and specialized menus too. You will find inner pages compatibility with third party plugins and themes’ shortcodes. This is a page builder meant for professional experienced users who want the best. Make forms with AJAX and CFDB plug-in integration. Azexo HTML is new in its kind, with all features from recycled ideas of the agency past experience. It uses a front-end CSS style editor with Yellow Pencil as addition. It is fast and responsive and with an increased speed. Make anything possible with its live customizer! Enjoy new wonderful features every day. Get Azexo HTML page builder!

Download

King Composer: High-Performance WordPress Page Builder Plugin

"king-composer-free-wordpress-page-builder"

Frontend Builder – WordPress Content Assembler, Page Builder & Drag & Drop Page Composer

"Frontend

In Conclusion

WordPress theme market has come a far way since the release of WordPress, and we don’t see it stopping any time soon either, however what we do see is that more and more bloggers are going to be keen on using third-party plugins for creating their own personalized WordPress designs that won’t be matched by anyone else, since they are uniquely built by bloggers themselves. It’s a shame to build a blog that begins to attract readers, only to find out that your nearest competitor is using the same theme as you are, and the list of benefits and disadvantages continues to grow. We are proud of the dedicated WordPress developers who have spent so much time creating such special plugins, improving them, and listening to what the community has to say.

Credit to Colorlib

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

PimpMyWoo – Customize WooCommerce in style
Plugins,
Plugins,

PimpMyWoo – Customize WooCommerce in style

Pembuat Rojak - April 23, 2018

PimpMyWoo membantu anda menyesuaikan cara kedai WooCommerce anda kelihatan tanpa menulis satu baris kod atau mengubah suai sebarang templat !…

Bagaimana Menggunakan Portfolio Boleh Ditapis dan Navigasi Pos untuk Mengatur Kajian Kes dengan Divi
Elegant Themes,
1 views
Elegant Themes,
1 views

Bagaimana Menggunakan Portfolio Boleh Ditapis dan Navigasi Pos untuk Mengatur Kajian Kes dengan Divi

Pembuat Rojak - April 23, 2018

Kajian kes boleh menjadi alat pemasaran yang sangat berharga. Pengguna suka kajian kes yang baik kerana mereka suka cerita yang…

Quasar – WordPress Theme with Animation Builder
Themeforest,
2 views
Themeforest,
2 views

Quasar – WordPress Theme with Animation Builder

Pembuat Rojak - April 23, 2018

UPDATED Versi 2.9 - Wordpress 4.9 Siap, WooCommerce 3.2 Siap, Rock Form Builder 2.6 (19 Nov. 2017) Anda boleh melihat…

2 Responses

Leave a Comment

Your email address will not be published.