Vera – Essential Multimedia Addons for Visual Composer

October 30, 2017


 Vera - Kandungan Bundle

 Vera - Tambahan Multimedia Penting untuk Komposer Visual - Senarai Tambahan

 Komposer Visual Addon - Pemain Video Universal

 Visual Composer Addon - HTML5 Audio Player PRO

 Addon Komposer Visual - Pemain Radio HTML5

 Visual Composer Addon - Logo Pameran PRO

 Addon Komposer Visual - Pemain Video HTML5

 Addon Composer Visual - Carousel Multimedia

 Addon Komposer Visual - Pemain Audio Bunglon

 Komposer Visual Addon - Senarai Main Slider Multimedia

 Addon Composer Visual - CountDown PRO

 Komposer Visual Addon - Hero - Shoutcast dan Radio Radio Icecast Dengan Sejarah

Vera – Addons Multimedia Essential untuk Komposer Visual menyatukan pelbagai plugin yang responsif termasuk pemain audio, radio dan video, pameran logo, karusel multimedia, yang akan membuat aplikasi WordPress anda menyanyi

 tutorial video

Kami telah mencipta senarai main YouTube yang mengandungi semua tutorial video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLFPbDjKXBeqbA7vXvDutUUtI4g6JFQCm- Juga, pada setiap halaman plugin anda akan mendapati yang berkaitan tutorial video.

Sebaik sahaja anda membeli bungkusan tambahan ini, anda secara kerap menerima kemas kini percuma. Kami sentiasa memasukkan addons baru. Anda akan dapat memuat turun yang baru juga, terus dari akaun anda.

Setiap addon adalah produk yang kompleks dan penuh pilihan. Namun, mereka mudah digunakan dan disesuaikan. Untuk mencapai matlamat ini, kami banyak berusaha ke arah pembangunan mereka. Kami cuba mengekalkan pemasangan, antara muka, langkah penyesuaian seperti yang mungkin dari satu addon ke yang lain. Ini bertujuan untuk menjadikan kehidupan anda lebih mudah, dan membolehkan anda memberi tumpuan secara berkesan kepada reka bentuk dan bukannya antara muka.

Jika anda sudah mengetahui tentang ini – anda boleh melewatkan persembahan ini dan bergegas ke membelinya sekarang!

Anda mahu ini

Anda mesti berfikir: kenapa lelaki ini banyak menganggap saya? Nah, maaf, mungkin saya salah tentang beberapa butiran tetapi saya cuba pendekatan yang logik dan sukar untuk berada di kasut semua orang. Anda lihat, WordPress sangat hebat dan bergaya. Terdapat banyak tema popular dan pasti, anda boleh membina laman web seperti itu. Komposer Visual membolehkan anda, dan saya memetik kerana ini adalah penting: "membina susun atur yang anda boleh bayangkan dengan editor seret dan drop intuitif" dan ia "menawarkan API yang kuat yang membolehkan pemaju pihak ketiga melaksanakan pelengkap mereka sendiri". Di sinilah bundel tambahan ini. Bersama-sama, semua ini, membuat reka bentuk web sesuatu yang menyenangkan. Mari kita huraikan beberapa sebab yang boleh anda manfaatkan dari perisian ini.

Terjangkau

Tawaran ini seperti melanggan perisian baru. Anda membeli sekali dan mendapatkan lesen untuk setiap komponen baru yang kami tambah. Ia bukan kemurahan hati, walaupun kemurahan adalah hal yang baik. Ini adalah pelan perniagaan terbuka: apabila anda dapat menggunakan produk kami, kami yakin anda akan menyukainya, kembali lagi dan beritahu rakan anda mengenainya.

Seiring dengan harga yang berlaku, kami memeriksa untuk mengetahui sama ada simpanan yang anda boleh lakukan adalah cukup baik. Hasilnya berkata – jika anda pasti anda hanya akan menggunakan salah satu daripada komponen ini dalam masa terdekat – maka anda lebih baik membeli satu itu sahaja dan berhenti membaca ini. Jika tidak, pertimbangkan diri anda tentang senario berikut yang kemungkinan besar berlaku: anda membeli pelanjutan itu, letakkan di pos atau halaman anda, tambah kandungan pilihan anda … Dan apabila semuanya menjadi kepuasan anda, anda sedar anda boleh membuat penggunaan yang baik dari yang lain. Tolong jangan buat ini. Ia akan menelan kos sekurang-kurangnya 15% lebih daripada $ 20. Anda memerlukan berkas ini jika anda boleh, atau berhasrat untuk menggunakan, dua atau lebih komponen, dalam siaran atau halaman anda. Kami juga mendapati, jika anda memerlukan dua: anda menjimatkan 13%. Jika anda memerlukan lebih banyak: anda menjimatkan sehingga 79.8%. Kegilaan? Ia akan – jika anda melangkauinya. Waktu anda tidak ternilai, membelinya sekarang!

Semua visual lebih baik

Gambar bernilai seribu perkataan – seperti kata pepatah. Kandungan video atau filem boleh memberikan idea lebih mudah dan berkesan; dan tidak lama lagi, kandungan multimedia dalam reka bentuk web boleh menjadi norma. Kami termasuk dua pemain video. Kami membentangkan ciri-ciri penuh mereka kemudian, tetapi untuk sekarang, katakan Universal Player Player pada dasarnya penuh dengan ciri-ciri, dan Pemain Video HTML5 yang akan digunakan apabila menggunakan kurang ciri akan lebih baik.

Ketika datang ke antara muka pengguna, pertimbangan visual memainkan peranan yang sangat penting. Inilah sebabnya mengapa kita boleh berfikir di sini mengenai pemain audio dan radio juga. Kerana bukan sahaja mereka mempunyai antara muka pengguna visual, di mana anda dapati senarai kawalan dan permainan, tetapi mereka juga mempunyai tempat yang khusus untuk mempamerkan seni album atau poster yang boleh menjadi titik tarikan dengan sendirinya. Kami telah memasukkan dua versi addon pemain audio: HTML5 Audio Player PRO dan Pemain Audio Chameleon dan pemain media streaming kami adalah Pemain Radio HTML5.

Anda boleh menggunakan kategori addon lain untuk kesan menarik dan memaparkan atau mempamerkan imej. Ini boleh digunakan untuk membentangkan imej secara menarik dan kami memasukkan Logo Showcase Pro untuk tujuan ini. Untuk kombinasi imej, muzik dan filem, anda boleh menggunakan Carousel Multimedia dan Multimedia Playlist Slider untuk menghubungkan dengan mudah dengan format yang berbeza di satu tempat. Ini adalah addon multimedia yang paling penting. Semua ini semakin popular setiap hari dalam industri reka bentuk web. Anda boleh menggunakannya untuk membuat laman web yang cemerlang, dan melakukannya secara visual.

Pengalaman pengguna

Pengalaman pengguna yang tidak dapat dilupakan adalah baik. Dalam apa jua cara anda melihatnya. Inilah salah satu sebab mengapa laman web menggunakan lebih banyak kandungan multimedia. Kini ini menjadi penting walaupun dari sudut pandang SEO. Kerana tumpuan pada kualiti kandungan menjadi semakin penting. Kandungan video, jika berkaitan, boleh didapati dalam hasil carian dan jumlah masa yang dihabiskan di halaman dianggap sebagai faktor ranking penting. Perubahan utama Google dibuat akhir-akhir ini untuk algoritma mereka memberi tumpuan kepada meningkatkan pengalaman pengguna. Dan algoritma semakin pintar sepanjang masa. Kepentingan yang semakin meningkat yang ditempatkan di laman web yang unik, berharga dan menarik disebutkan dalam Garis Panduan Webmaster mereka. Google suka video, terutamanya di YouTube.

Hari ini bukan sahaja rangkaian televisyen dan stesen radio mampu menggunakan kandungan multimedia yang kaya ke dalam halaman mereka. Hari ini walaupun kanak-kanak membuat dan menyiarkan filem. Biarkan saya memberi perhatian kepada anda bahawa lebih banyak laman web termasuk komponen seperti pemain video, pemain muzik, radio dan sebagainya ke dalam laman web mereka. Anda sudah tahu ini, anda telah lama berlalu. Pembangun membuat halaman khusus untuk tutorial video, portfolio, demonstrasi, ulasan dan persembahan syarikat, halaman di mana mereka menunjukkan produk dan perkhidmatan mereka, walaupun menjual video atau kandungan audio dengan sendirinya. Semua ini adalah contoh penggunaan yang mula-mula teringat. Dalam bidang lain seperti halaman berita, pengiklanan, e-pembelajaran, pendidikan atau halaman sokongan orang menggunakan jenis kandungan ini tidak lama lagi setelah mereka dapat. Anda juga boleh melakukan ini. Sekiranya anda tidak mendapati diri anda dalam senarai ini, sila lihat pesaing anda, walaupun rakan anda. Orang menggunakan perkara ini.

Emosi di dalam

Saya tidak menafikan saya melakukan yang terbaik untuk meyakinkan anda bahawa anda benar-benar memerlukannya. Tetapi pertama, saya ingin pastikan anda benar-benar berbuat demikian. Itulah sebabnya, lebih daripada yang lain, ini bukan hanya jualan jualan. Jika membaca ini, anda akan lebih bermotivasi dan teruja dengan kemungkinan yang tidak berkesudahan yang terbuka di hadapan anda; jika anda mendapat inspirasi dengan apa-apa cara, mungkin tidak mengapa mengapa anda mendarat di halaman ini. Lebih penting lagi adalah untuk meletakkan anda dalam keadaan tindakan. Memberdayakan anda untuk berjaya. Sehingga kemahiran reka bentuk anda akan membuat laman web – seseorang hanya boleh bermimpi. Pandu kacang pengguna anda di media sosial.

Kandungan Bundle:

Seperti yang telah anda lihat, dari semasa ke semasa kami menambah plug-in baru ke bundle ini. Hari ini ia menyatukan addon Visual Composer berikut:
  
   VIDEO
  Pemain Video Universal – $ 15
  Video Player HTML5 – $ 14
  
   AUDIO
  HTML5 Audio Player PRO – $ 15
  Pemain Audio Chameleon – $ 12
  
   RADIO
  Pemain Radio HTML5 – $ 15
  Pemain Radio HERO – $ 15
  
   KESAN
  Logo Showcase Pro – $ 14
  Carousel Multimedia – $ 14
Multimedia Playlist Slider – $ 14
CountDown Timer PRO – $ 11

Addons Descriptions

Apabila mencari komponen baru setiap pemaju perlu mengambil kira pelbagai pertimbangan. Proses ini sama seperti apabila anda mencari telefon baru atau kamera digital dan lain-lain. Dan walaupun kos biasanya tidak membandingkan, ada satu perkara dalam keadaan ini, sangat penting: biasanya, anda memerlukannya dengan cepat. Untuk kemudahan anda, untuk menjimatkan masa anda dan melepaskan mata anda daripada menerkam, kami akan membentangkan addons dari kategori video dan audio dengan terlebih dahulu menyebutkan apa yang mereka ada bersama dan ciri-ciri dan ciri khas mereka. Daripada perbandingan ini, anda akan melihat bahawa dalam bungkusan ini setiap produk menyajikan keperluan yang berbeza. Anda tidak mempunyai pendua di sini. Mereka boleh berkongsi beberapa atribut dan tujuan tetapi setiap mereka membawa kepada nilai sebenar ini. Dengan dapat menyesuaikannya lebih lanjut, anda boleh membuka pelbagai kemungkinan reka bentuk web.

Pemain VIDEO

Bundel ini kini merangkumi dua pemain video: Pemain Video Universal dan Pemain Video HTML5 . Universal Video Player adalah plugin HTML5 responsif terkemuka yang serasi dengan semua pelayar utama dan peranti mudah alih yang menyokong YouTube, Vimeo dan video yang dihoskan sendiri.
Pemutar Video HTML5 menawarkan pilihan untuk mempunyai senarai main di sebelah kanan atau di bahagian bawah dan dapat memainkan fail video host sahaja .MP4 dan .WEBM.

Mata biasa – Pemain Video Universal dan Pemain Video HTML5

Kedua-dua plugin adalah HTML5, boleh digunakan di laman web yang responsif dan mempunyai parameter untuk melumpuhkan tingkah laku responsif secara pilihan untuk integrasi dalam laman web yang tidak responsif.

Mereka adalah yang serasi dengan sistem operasi mudah alih Android dan iOS.

Mereka berdua boleh memainkan self hosted .mp4 dan fail video .webm.

Mereka berdua ringan : fail .js adalah sekitar 55 kb untuk Pemain Video Universal dan sekitar 20 kb untuk Pemain Video HTML5

Kedua-duanya mempunyai kawalan adat dan pelbagai parameter : autoplay, gelung, dimensi

Kedua-duanya mempunyai Button untuk menunjukkan atau menyembunyikan senarai main dan pilihan untuk memuat pemain dengan senarai main yang tersembunyi.

Sekali anda membeli ikatan addon ini anda boleh memuat turun untuk percuma dari akaun anda, semua versi yang dikemaskini

Universal Video Player – ciri khas

Sebagai tambahan kepada tuan rumah sendiri, menyokong YouTube dan Vimeo menggunakan hanya ID video

Dua kulit – anda boleh memilih dari 2 kulit yang ada: satu yang dipanggil hitam dan putih yang lain. Dari parameter anda boleh membuat skema warna apa pun yang membolehkan integrasi mudah dalam sebarang reka bentuk.

Logo / watermark – anda boleh menentukan logo di sudut atas & kiri.

Anda mempunyai pilihan untuk menetapkan pautan dan sasaran (di mana anda mahu pautan dibuka) sebagai _self (untuk laman / tab yang sama) atau _blank (buat yang baru terlebih dahulu). ]

Pelbagai parameter : warna, rawak imej dan lain-lain

Anda boleh berkongsi pemain video anda di Facebook dan Twitter dengan parameter untuk menyesuaikan tajuk dan keterangan saham.

Butang Muat Turun tersedia HANYA untuk memainkan video yang sedang dihoskan sekarang. Anda mempunyai pilihan untuk menyembunyikan butang muat turun.

Tiga jenis senarai main . Anda boleh menunjukkan imej kecil & perihalan atau anda boleh memaparkan hanya satu atau yang lain.

Anda boleh menggunakan parameter untuk mengawal saiz dan warna senarai main .

Item senarai main boleh distrukturkan dalam kategori . Video boleh tergolong dalam pelbagai kategori.

Anda mempunyai pilihan untuk carian senarai main . Keputusan akan dipaparkan semasa anda menaip istilah carian.

Pilihan untuk shuffle senarai main.

Ciri baru: Google Analytics

Sepertinya cukup baik? Kemudian beli ikatan addon ini sekarang

Pemain Video HTML5 – ciri khas

Pelbagai contoh : anda boleh memasukkan pemain video berganda di laman web anda. Malah pada halaman yang sama.

Anda boleh memilih dari pelbagai kulit mana-mana 5 tersedia untuk integrasi mudah dengan laman web anda. Anda boleh memilih dari Skins berikut: Black, White, Simply Giant, Futuristic Electric Blue, Chrome Futuristik. Sila semak pratonton langsung !

Pelbagai parameter : imej pratonton, penerangan video, kawalan volume

Anda mempunyai opsyen untuk mengendalikan pengawal atau membiarkannya sentiasa kelihatan.

Klik & SpaceBar Pendengar: anda boleh mengklik pada video atau memukul bar ruang untuk memainkan / menjeda video.

Skrin Penuh Sokongan: semua pengendali tetap boleh digunakan dalam mod skrin penuh. Untuk memasukkan mod Skrin Penuh, klik butang atau klik dua kali pada video.

Anda mempunyai dua senarai main versi yang tersedia: Right-Side & Bottom

Anda boleh menunjukkan / menyembunyikan senarai main dalam kedua-dua mod skrin biasa dan penuh.

Tetapi tolong jangan katakan anda lebih baik. Mereka mungkin cemburu, siapa yang tahu? Dan, anda boleh memilikinya keduanya, bagaimanapun !

Lihat mereka dalam tindakan

Pasti, anda mesti menguji barang untuk merasakan bagaimana ia berfungsi.
Kemudian, apabila anda selesai menguji anda boleh membelinya!

PLAYERS AUDIO

Anda kini boleh memilih salah satu daripada dua pemain audio dari bundle ini: HTML5 Audio Player PRO dan Chameleon Audio Player .

HTML5 Audio Player PRO adalah pemain responsif yang serasi dengan semua pelayar utama dan peranti mudah alih. Anda boleh menyesuaikan skema warna dari parameter agar sesuai dengan sebarang reka bentuk.

Pemain Audio Chameleon dapat dengan mudah disesuaikan dengan persekitarannya. Anda boleh menggunakannya sebagai pemain audio html5 yang diketengahkan dan, jika reka bentuk anda memerlukan antara muka yang lebih halus, hanya untuk menambah muzik latar ke laman web anda, anda boleh melakukannya juga.

Mata-mata biasa – HTML5 Audio Player PRO dan Pemain Audio Chameleon

Kedua-duanya adalah HTML5 serasi dengan sistem operasi mudah alih Android iOS

Anda boleh memasukkan beberapa contoh pemain audio di laman web anda walaupun pada halaman yang sama .

Mereka adalah sangat disesuaikan . Daripada parameter, anda boleh memilih skema warna mana pun untuk dapat mengintegrasikannya dalam sebarang reka bentuk.

Mereka berdua mempunyai banyak parameter yang dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda termasuk: Autoplay dan gelung

Banyak pembolehubah js disediakan untuk disesuaikan. HTML5 Audio Player PRO mempunyai lebih 55 parameter dan Chameleon Audio Player lebih 35 parameter . Ini kuasa, gunakan dengan bijak!

Selepas anda membeli berkas addon ini anda boleh memuat turun secara percuma, dari akaun anda, semua versi terkini

HTML5 Audio Player PRO – ciri khas

Ciri-ciri HTML5 Audio Player PRO reka bentuk responsif supaya ia boleh digunakan di laman web yang responsif.

Please lihat preview langsung !

Ia mempunyai parameter opsional yang membolehkan anda melumpuhkan tingkah laku responsif jika anda memerlukannya untuk integrasi dalam laman web yang tidak responsif

Fail JS adalah ringan mempunyai sekitar 30 kb

Anda boleh memilih dari kulit 2 yang tersedia: kembali & putih. Anda juga mempunyai pilihan untuk memilih kawalan yang akan digunakan agar sesuai dengan keperluan reka bentuk anda. Walaupun matlamat anda kelihatan lebih minimalis.

Beberapa parameter yang termasuk: shuffle, mundur, kawalan volume, dimensi dan sebagainya

Item senarai main boleh distrukturkan dalam kategori senarai main di mana fail audio boleh dimiliki pelbagai kategori .

Anda mempunyai pilihan untuk mencari senarai main . Keputusan akan dipaparkan semasa anda menaip istilah carian.

HTML5 Audio Player PRO menyediakan butang untuk menunjukkan atau menyembunyikan senarai main .

Ia juga mempunyai pilihan untuk menghiasi item senarai main.

Ia membolehkan anda dengan mudah berkongsi pemain audio anda pada Facebook dan Twitter dengan parameter khusus untuk menyesuaikan tajuk dan keterangan saham

Ia menyediakan butang muat turun untuk fail sedang bermain dan anda mempunyai pilihan untuk menyembunyikan butang muat turun.

Ciri baru : Google Analytics .

Jika dibeli secara berasingan, HTML5 Audio Player PRO akan dikenakan biaya $ 15. Untuk membeli seluruh ikatan kita pergi dengan cara ini!

Chameleon Audio Player – ciri khas

Pemain Audio Chameleon adalah sangat disesuaikan . Pengendali prebuilt (butang main, butang trek seterusnya dan lain-lain) datang dalam versi hitam atau putih . Menggunakan parameter yang boleh anda pilih sebarang skema warna untuk: latar belakang pemain, gelangsar kelantangan, pemasa, penampan, bar pencarian, tajuk lagu, latar belakang senarai main, fon pantauan dan garis pemisah item senarai main. Untuk penyesuaian yang lebih banyak, kita menyertakan fail JPA yang membolehkan anda mudah mengubah pengawal juga.

Sila semak beberapa contoh yang disediakan

Ia mempunyai pelbagai parameter seperti: jumlah awal, menunjukkan / menyembunyikan senarai main, menunjukkan / sembunyikan senarai main pada parameter haba & warna

Anda boleh menunjukkan atau menyembunyikan mana-mana elemen pemain mengikut keperluan reka bentuk dan fungsi anda. Anda boleh mencapai ini dengan menetapkan seperti yang dapat dilihat atau tersembunyi dari mana-mana kawalan berikut: butang gulung semula, butang main, butang sebelumnya, butang seterusnya, butang bisu, slider volum, pemasa, penampan, bar pencarian, bahagian tajuk, senarai main. Ini membolehkan anda untuk menyesuaikan pemain audio ini ke butiran terkecil dan mengintegrasikannya dalam sebarang reka bentuk

Ciri baru: pilihan main semula berterusan

Jika dibeli secara berasingan ia akan dikenakan kos $ 12.

Di sini kami menyediakan jalan pintas ke membeli semua addons dalam bundel ini !

Logo Pameran PRO

Logo Showcase PRO plugin mempunyai 4 versi : Grid, Carousel (satu per satu), Carousel (Group) dan Perspektif. 3 versi paparan terakhir mempunyai 2 kulit: hitam & putih. Dengan cara ini, ia mempunyai 4 plugin dalam satu antara muka dan ia membolehkan anda memaparkan secara kreatif di laman web anda: logo, pelanggan, rakan kongsi, penaja, jenama, barangan portfolio. Anda boleh menyesuaikan pameran logo anda ke butiran terkecil. Maksudnya, semasa anda menggunakannya beberapa kali, anda mungkin mendapati lebih banyak kemungkinan untuk menggunakannya.

Ia serasi dengan Android dan peranti mudah alih iOS .

Menyokong navigasi navigasi sentuh .

Plugin itu sepenuhnya responsif . Ia responsif kepada yang mengandungi div atau relatif kepada penyemak imbas.

Plugin itu mempunyai 2 kulit yang telah ditetapkan : kulit hitam dan kulit putih. Juga Anda dapat menambahkan kulit Anda sendiri dengan cara yang mudah. ​​

Untuk memvisualisasikan lebih baik anda boleh melihat beberapa contoh pratonton hidup !

Pautan pilihan untuk setiap imej dengan parameter sasaran untuk _self atau _blank

Anda boleh menangguhkan tindakan auto dengan menetapkan parameter untuk masa (dalam saat) sehingga tatal automatik akan berlaku. Jika anda menetapkannya kepada 0 plugin itu tidak akan dimainkan secara automatik.

Addon Komposer Visual ini mempunyai parameter pilihan untuk mengaktifkan / menyahaktifkan tooltip .

Parameter pilihan untuk mengaktifkan / menyahaktifkan skala kelabu .

Anda boleh menetapkan saiz sempadan dan warna sempadan untuk logo aktif dan tidak aktif.

Anda boleh memasukkan beberapa contoh di laman web anda, walaupun pada halaman yang sama.

Ia adalah disesuaikan dengan [parameter] dari mana anda boleh menyesuaikan pameran logo anda.

Sebaik sahaja anda produk, seperti semua sambungan lain dalam bundle ini, anda boleh muat turun secara percuma dari akaun anda, semua versi terkini .

Sekarang, anda akan dapat memuat turun, tanpa caj tambahan, dari akaun anda, penambahan masa depan kami untuk bundel ini hanya jika anda membeli bundel ini

Komposer Visual Addon – Carousel Multimedia sekarang membolehkan anda menyesuaikan karusel anda ke butiran terkecil.

Ia menyokong navigasi skrin sentuh dan ia serasi dengan iOS dan telefon bimbit Android

Reka bentuk responsif : karusel adalah sepenuhnya responsif termasuk imej dan teks. Ia adalah responsif untuk kedua-dua dimensi tetap dan lebar penuh.

Sokongan Multimedia : anda boleh mengaitkan setiap pautan imej, imej lain atau fail video atau fail audio yang akan dibuka di jendela lightbox pada klik.

Sila luangkan sedikit masa untuk melihat sambungan ini dalam pratonton langsung .

Plug-in ini juga mempunyai sokongan video & audio HTML5 HTML yang membolehkan anda mengaitkan setiap imej HTML5 video atau fail audio. Pada tetikus pada ikon video atau akan muncul untuk menandakan ini.

Anda boleh mengaitkan setiap imej yang YouTube atau fail video Vimeo . Pada tetikus di atas ikon video akan memberi isyarat ini.

Anda boleh menggunakan pautan pilihan untuk setiap slaid dengan parameter untuk _self atau _blank. Dengan cara ini anda boleh menetapkan pautan berbeza untuk setiap imej.

Ia mempunyai sokongan LightBox: pada klik, tetingkap lightbox akan dibuka untuk imej, video atau kandungan audio.

Karusel mempunyai dua gaya / kulit yang dirujuk sebagai: gaya hitam dan gaya putih

Anda boleh memasukkan banyak contoh dari addon Multimedia Carousel di laman web anda walaupun pada halaman yang sama.

Kita boleh menganggapnya sangat disesuaikan, dengan lebih daripada 30 js pilihan, yang memberikan anda lebih banyak kebebasan untuk lebih baik menyatakan bakat pereka web anda.

Apabila anda membeli ini, anda dapat memuat turun secara percuma dari akaun anda, semua versi terkini tambahan dan tambahan masa depan bundel ini.

Senarai Playlist Multimedia

Komposer Visual Addon – Multimedia Playlist Slider mempunyai ciri-ciri berikut:

Ia boleh digunakan di laman web responsif . Dan ia mempunyai parameter pilihan untuk melumpuhkan tingkah laku responsif untuk mengintegrasikannya dalam laman web yang tidak responsif.

Plugin ini adalah serasi mudah alih . Ia serasi dengan kedua-dua sistem operasi iOS dan Android .

Ia mempunyai sokongan untuk kedua-dua fail video YouTube dan Vimeo . Yang anda perlukan hanya menggunakan ID video.

Anda mempunyai 3 versi senarai main untuk dipilih.

Anda boleh memaparkan lakaran lakaran main & keterangan atau menyembunyikan mana-mana daripada mereka . Terdapat juga parameter untuk saiz senarai main dan warna . Di sini anda dapat melihat beberapa contoh dalam pratonton langsung .

Beberapa parameter lain untuk: autoplay, gelung, warna, dimensi dan gambar rawak

Terdapat parameter untuk menetapkan sempadan lebar dan warna .

Anda boleh menggunakan plugin di versi lengkap lebar atau lebar mengikut reka bentuk susun atur anda.

Untuk imej terdapat 16 kesan peralihan foto tersedia: kehidupan pudar, blok, slaid, jalur dll

Membolehkan hampir tidak terhad bilangan lapisan teks animasi .

Juga untuk gambar addon ini mempunyai navigasi skrin sentuh sokongan.

Sesuai dengan kedua-dua peranti mudah alih iOS dan Android.

Pautan pilihan untuk setiap slaid dengan parameter untuk menentukan sasaran sebagai "_self" atau "_blank". Ini adalah cara anda boleh menetapkan pautan yang berbeza untuk setiap imej.

Parameter untuk warna, dimensi & ketelusan . Satu parameter membolehkan anda untuk menyembunyikan pemutar bulatan .

Seperti biasa untuk berkas ini fail js ringan pada sekitar 40 kb

Sekali awak

beli ikatan addon ini
anda boleh memuat turun update percuma dari akaun anda untuk semua addon yang ada sekarang dan plug-in masa depan yang akan ditambahkan ke dalam bundel ini.

Kami sentiasa terbuka untuk cadangan yang membina. Jangan malu! Beritahu kami tentang peningkatan yang anda ingin lihat, tentang sesuatu yang anda dapat buat. Kami gembira dapat mendengar daripada anda.

Saya harap anda menikmati lawatan anda dan membenarkan saya mengiringi anda ke checkout !

UPDATE / SIARAN AKHBAR

Kemas kini: 04 Oktober 2017
- Semua add-on telah dikemas kini untuk menjadi serasi HTTPS
Kemas kini: 19 September, 2017
- Pemain Video Universal - penambahbaikan kod untuk permulaan volum
Kemas kini: 08 September 2017
- CountDown Timer PRO - pembetulan pepijat yang muncul apabila tarikh yang dipilih di mana betul-betul tarikh semasa
Kemas kini: 09 Julai 2017
- HTML5 Audio Player PRO - keserasian dengan VC 5.2
- Pemain Video Universal - keserasian dengan VC 5.2
- CountDown Timer PRO - keserasian dengan VC 5.2
- Multimedia Playlist Slider - keserasian dengan VC 5.2
- Pemain Audio Chameleon - keserasian dengan VC 5.2
- Carousel Multimedia - keserasian dengan VC 5.2
- Pemain Video HTML5 - keserasian dengan VC 5.2
Kemas kini: 06 Julai 2017
- Carousel Multimedia - keserasian dengan laman web HTTPS
Kemas kini: 16 Mei 2017
Ditambah: Hero - Shoutcast dan Radio Radio Icecast Dengan Sejarah - Komposer Visual Addon bernilai $ 15 (jumlah $ 139)
Kemas kini: 01 Mei 2017
- Pemain Audio Chameleon - menetapkan pepijat untuk main balik yang berterusan apabila shuffle diaktifkan
- Multimedia Playlist Slider - sokongan untuk laman web HTTPS
Kemas kini: 21 Mac, 2017
- HTML5 Audio Player PRO - peningkatan kod untuk tingkah laku responsif
- Pemain Radio HTML5 - api last.fm akan memaparkan imej di laman web yang menggunakan HTTPS
Kemas kini: 05 Mac, 2017
- HTML5 Audio Player PRO - mengemas kini API Facebook ke versi terkini 2.8
- Logo Pameran Pro - melaksanakan 'touchSwipe' perpustakaan bukannya 'sentuh-punch' perpustakaan
- Carousel Multimedia - melaksanakan 'touchSwipe' perpustakaan bukannya 'touch-punch' perpustakaan
- Pemain Video Universal - mengemas kini API Facebook ke versi terkini 2.8
Kemas kini: 02 Februari 2017
- CountDown Timer PRO - penambahbaikan kod
- Pemain Radio HTML5 - mengemas kini API Facebook ke versi terkini 2.8
                     - penambahbaikan untuk ciri 'now_playing'
Kemas kini: 08 November 2016
- HTML5 Audio Player PRO - peningkatan kod untuk paparan senarai main
Kemas kini: 19 Oktober 2016
- Pemain Video Universal - penetapan pepijat: menetapkan pepijat mengenai butang mainan pada peranti IOS untuk video yang dihoskan sendiri
- HTML5 Audio Player PRO - mengemas kini API Facebook kepada versi terkini 2.7
- Pemain Radio HTML5 - penambahbaikan kod
- Logo Pameran Pro - kod penambahbaikan
- CountDown Timer PRO - penambahbaikan kod
- Chameleon Audio Player - bug fix: fixed a bug which appeared on IOS 10
                     - code improvements for playlist display
Update: July 02, 2016 
- Chameleon Audio Player - code improvements
Update: June 08, 2016
Added: CountDown Timer PRO worth $10 (total $109).
Update: May 24, 2016
- bug fix: HTML5 Audio Player PRO -  'buy now' button link
Update: April 1, 2016
New features: HTML5 Audio Player PRO:
    - parameter to show 'buy now' button
    - parameter to change title for the 'buy now' button
    - parameter to set 'buy now' button target (_blank or _self)
    - parameter to show a 'lyrics' button
    - parameter to change title for the 'lyrics' button
    - parameter to set the 'lyrics' button target (_blank or _self)
Update: February 19, 2016 
Improved: HTML5 Radio Player - full compatibility with Microsoft Edge
Update: January 07, 2016
Bug fix: Universal Video Player - Full screen feature for IE11
Improved: code for the other addons
Update: November 07, 2015
Added: Multimedia Playlist Slider worth $12 (total $99).
Update: October 28, 2015
Bug fix: Universal Video Player: For YouTube videos, with the new YouTube API, the preview image didn't appear. Fixed.
Update: October 20, 2015
Added: Visual Composer Addon - Chameleon Audio Player worth $11 (total $87).
Update: October 7, 2015
Added: Visual Composer Addon - Multimedia Carousel worth $12 (total $76)
Update: September 7, 2015
Improved: code
Added: Visual Composer Addon - HTML5 Video Player worth $13 (total $64)
Update: August 28, 2015
Added: Visual Composer Addon - Logos Showcase Pro worth $12 (total value $51)
Release Date: August 27, 2015
The bundle (for a total value of $39) at a $20 discount price included:
- Visual Composer Addon - HTML5 Audio Player PRO – $13
- Visual Composer Addon - Universal Video Player – $13
- Visual Composer Addon - HTML5 Radio Player – $13

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.