Warranties and Returns for WooCommerce

November 4, 2017

Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce v3.1.1

Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce! Sistem pengurusan jaminan dan pulangan yang muktamad untuk WooCommerce dikemas dalam plugin yang hebat dan mudah untuk digunakan! Nilai terbaik di pasaran! Berikan waranti tunggal atau berbilang kepada produk anda, buat bentuk dan pratetap jaminan, termasuk jenis jaminan yang 'Termasuk' atau 'Dibayar' cepat, tetapkan tempoh jaminan, tambah gambar kecil waranti, membolehkan produk kembali dan banyak lagi! Urus semua permintaan anda dalam satu halaman, tukar status permintaan dengan cepat dengan satu klik, hantar e-mel kepada pelanggan anda terus dari halaman pengurus permintaan, tambahkan jaminan tanpa had kepada produk, dengan mudah menjual jaminan dengan produk anda, tambah jaminan kepada anda produk yang berubah-ubah, membolehkan gambaran umum tentang permintaan waranti untuk pelanggan anda, membenarkan permintaan waranti dan permintaan jaminan tetamu menggunakan hanya e-mel dan ID pesanan. Plugin Warranties and Returns untuk WooCommerce dilengkapi dengan semua ciri yang anda perlukan dengan mudah dan profesional mengendalikan jaminan dan pulangan anda untuk produk anda. WooCommerce 3.0.x + Ready!

Akaun Demo Pelanggan!

Untuk mengakses akaun demo dan menyemak data waranti untuk item yang diperintahkan sila login dengan kelayakan berikut. Setelah log masuk, anda boleh menyemak sebarang pesanan dan melihat jaminan, pulangan dan permintaan demo. Halaman Akaun Saya di mana anda boleh masuk adalah DI SINI

USERNAME: demo
PASSWORD: demo

Pengurus Waranti dan Pengembalian yang Berkuasa

Pengurus termudah disediakan. Urus permintaan hanya dengan beberapa klik. Permintaan Warranty dan Pulangan ditangani dalam menu berasingan Dashboard anda, dengan notifikasi dinamik tentang permintaan baru. Sistem yang sangat intuitif membolehkan anda memproses permintaan dalam beberapa saat sahaja, dengan semua pilihan mudah diakses dan diedit, bersama-sama dengan Pemindah Status Permintaan. Pilih secara manual untuk menandakan jaminan atau permintaan pulangan sebagai Pemprosesan, Selesai atau Ditolak. Hantar e-mel cepat kepada pelanggan yang meminta secara terus membentuk Pengurus Permintaan, lengkap dengan pengurus Templat E-mel.

Permintaan Jaminan dan Pengembalian

Dapatkan permintaan daripada pelanggan anda. Buat borang permintaan tersuai! Gunakan halaman Permintaan Waranti yang dibuat secara automatik atau tetapkan yang berbeza. Buat borang permintaan jaminan dan pengembalian khusus menggunakan bidang Teks, Perenggan, Peti Masuk, Butang Radio, Dropdown atau Alamat. Edit medan apa pun dan tambahkan lebih banyak pilihan pada borang permintaan anda.

Waranti Dibayar Add-on

Buat jaminan yang dibayar, serta dimasukkan. Kemungkinan tidak terhad! Tambah seberapa banyak bayaran kepada produk anda! Setiap akan dipaparkan dengan cara yang berbeza dengan gambar kecil dan keterangan yang tersedia. Sediakan jenis Waranti bagi setiap produk secara berasingan. Tambah jaminan cepat atau jaminan pratetap. Pilih Termasuk atau Jaminan yang Dibayar dan tetapkan jenis tempoh yang dimasukkan ke Hari, Minggu, Bulan, Tahun atau Sepanjang Hayat. Buat penjelasan waranti dan tambah imej kecil waranti untuk setiap!

Jaminan Preset

Buat jaminan pratetap untuk pengurusan yang lebih mudah. Gunakan gambar kecil dan keterangan waranti. Memilih antara Jaminan Termasuk atau Dibayar, menetapkan jenis dan jumlah tempoh yang disertakan dan tetapkan tempohnya kepada Hari, Minggu, Bulan, Tahun atau Sepanjang Hayat. Buat banyak pilihan waranti berbayar setiap pratetap. Tambah sebarang pratetap jaminan kepada mana-mana produk pada halaman edit produk tunggal. Anda mempunyai fleksibiliti yang lengkap! Praset tanpa had yang ada. Tetapkan deskripsi untuk setiap pratetap dan tetapkan gambar kecil yang berbeza yang akan dipaparkan pada halaman produk tunggal. Mereka menggabungkan sepenuhnya gaya dan reka bentuk kedai anda!

Status Jaminan

Status permintaan mudah. Mengurus status dalam satu klik. Tukar status permintaan dari Baru ke Proses, Selesai atau Ditolak dan hantar e-mel kepada pelanggan anda! Halaman juga mengandungi pautan di mana anda boleh menguruskan pesanan dan mengeluarkan bayaran balik jika diperlukan dan juga menggunakannya untuk menukar status Jaminan dengan satu klik. Semua pilihan yang diperlukan untuk mengendalikan jaminan dan permintaan pulangan anda, dengan cepat dan profesional adalah pada pelupusan anda.

Permintaan Beraneka Pelbagai

Dayakan pelbagai permintaan jaminan untuk barangan anda. Sebaik sahaja jaminan sebelum ini selesai, yang seterusnya boleh diminta! Permintaan ini akan tersedia semasa tempoh jaminan yang anda tetapkan dan yang boleh dikonfigurasikan pada Hari, Minggu, Bulan, Tahun untuk Hayat. Tidak peduli apa jenis produk yang anda jual, anda akan dapat memberikan pelanggan pilihan waranti yang mencukupi. Uruskan semua permintaan pesanan dalam UI yang biasa dan mesra pengguna.

Permintaan Waranti Permintaan Tetamu

Pesanan tetamu juga boleh mempunyai permintaan waranti mereka. Para tetamu akan menggunakan id pesanan dan e-mel mereka untuk tujuan pengesahan untuk membuat permintaan. Sebaik sahaja tetamu menghantar permintaan itu, mengurusnya dari papan pemuka anda dan menyemak keseluruhan maklumat pesanan dan pelanggan. Ubah status permintaan tetamu dalam satu klik dari New to Processed, Completed or Ditolak dan kirimkan e-mel kepada mereka, langsung dari laman permintaan! Pelanggan anda akan menyukai kemudahan yang anda mengendalikan permintaan Garansi dan pulangan mereka!

Permintaan Email Pantas Pelanggan

Cepat hantar e-mel untuk meminta pelanggan. Templat BCC dan E-mel boleh didapati! Muatkan dan simpan templat e-mel dengan cepat langsung pada halaman Permintaan! Balas permintaan jaminan atau permintaan melalui e-mel dan berhubung dengan pelanggan anda dengan segera, memaklumkan mereka tentang status permintaan mereka atau hanya biarkan mereka tahu anda telah menerimanya. Super cepat dan profesional. Gunakan medan alamat BCC pada halaman pemalam untuk memastikan bos, rakan sekerja atau rakan perniagaan anda dalam gelung mengenai jaminan dan pulangan.

Jaminan Produk Beragam

Produk berubah-ubah disokong sepenuhnya! Tetapkan jaminan yang berbeza untuk semua variasi produk anda. Banyak pilihan waranti bagi setiap produk yang anda mahukan. Dengan lancar disepadukan ke dalam antara muka WooCommerce Variasi lalai, plugin tersebut akan menambah pratetap jaminan yang berbeza untuk setiap variasi atribut produk, atau menambah jaminan cepat, sama ada dimasukkan atau dibayar. Kemungkinan tanpa had untuk variasi anda boleh didapati. Setiap variasi atribut produk akan memaparkan gambar kecil dan perihalan yang berbeza, relevan dengan jaminan yang ditugaskan!

Jaminan Barang Multi Item

Mengurus permintaan pesanan item pelbagai dalam satu permintaan ibu bapa tunggal! Memproses setiap produk dalam permintaan pesanan secara berasingan. Tetapkan Status Permintaan untuk setiap produk dalam urutan secara individu dan ubah status kepada Proses, Selesai atau Ditolak. Semua pilihan untuk pengurusan penuh permintaan jaminan produk berbilang anda adalah pada satu halaman dan satu klik! Pulangan juga boleh didapati untuk barangan atau produk tunggal atau berbilang dalam satu pesanan.

Permintaan Borang Pembina Jaminan

Buat borang permintaan anda sendiri! Seret dan lepas penyuntingan. Gunakan elemen Elemen Teks atau Perenggan, Cek kotak atau Radio, Dropdowns serta elemen Medan Alamat untuk membina Borang Permintaan dan Pulangan Permintaan anda! Tambah seberapa banyak pilihan yang diperlukan oleh pelanggan anda untuk membolehkan anda tahu apa yang salah dengan produk yang dibeli mereka menggunakan elemen bentuk yang tersedia. Tetapkan elemen borang seperti yang diperlukan dan buat pilihan tambahan untuk setiap elemen borang. Seret dan lepas unsur-unsur bentuk yang dibuat untuk mengaturkan mereka yang anda suka.

Butiran Perincian Jaminan Waranti

Pengurusan jaminan mudah untuk pelanggan anda. Menguruskan permintaan Waranti dan Pulangan yang ada pada halaman Akaun Saya. Pelanggan anda akan dapat mengakses semua Waranti dan Pulangan yang tersedia terus dari halaman Akaun mereka. Sebaik sahaja produk dan waranti itu telah dipilih, pelanggan dibentangkan dengan Borang Permintaan yang dibuat dengan semua pilihan yang dibuat dengan Pembuat Borang Permintaan plugin. Pelanggan juga diberikan pilihan untuk meminta pulangan jika diaktifkan. Sebaik sahaja permintaan tersebut dihantar, pelanggan juga boleh mengesan status permohonan permintaan itu, yang dikendalikan oleh pentadbir kedai.

Lancar Bersepadu dengan WooCommerce

Anda tidak akan tahu ia ada! Lancar bersepadu dalam antara muka untuk pengalaman terbaik! Plugin terintegrasi ke dalam antara muka pengguna WooCommerce lalai, seperti tab baru pada halaman tetapan, ke dalam bahagian butiran produk pada halaman edit produk atau dalam tab variasi untuk Produk Variabel, serta memasukkan item menu baru ke Papan Pemuka WordPress anda untuk menguruskan Permintaan Jaminan dan Pulangan Anda, dengan pemberitahuan dinamik mengenai permintaan baru dan halaman khusus untuk membuat dan menguruskan Pratetap Jaminan Anda!

Terjemahan bersedia! Sokongan WPML!

Plugin terjemahan siap! WPML disokong sepenuhnya! Terjemah plugin penuh dengan mudah menggunakan plugin terjemahan WPML ke dalam banyak bahasa yang anda mahu di laman web anda. Tambah penjelasan dan terma Jaminan serta Borang Permintaan dalam mana-mana bahasa! Mudah menjual atau memasukkan jaminan dan pulangan di mana sahaja di dunia! Juga terdapat fail .MO dan .PO. Sepenuhnya diterjemahkan ke bahasa Sepanyol, Perancis, Jerman, Belanda dan Itali!Ultimate All in One Theme untuk WooCommerce – Theme ShopKit

ShopKit – Tema WooCommerce

ShopKit adalah tema yang paling lengkap untuk WooCommerce!

Dapatkan Plugin WooCommerce Premium Mihajlovicnenad.com Di Sini!

Penapis Produk WooCommerce

Yang terbaik, semuanya dalam satu penapis produk WooCommerce di pasaran!

Pengurus Kedai WooCommerce Frontend

Penyuntingan produk langsung, terus dari laman web anda!

Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce

Alternatif yang paling berpatutan! Nilai terbaik!

Sumbangan Produk Variabel yang diperbaiki untuk WooCommerce

Meningkatkan pemilihan produk anda yang berubah-ubah! Tambah pemilih pada arkib produk!

Peningkatan Jualan Lencana untuk WooCommerce

30+ lencana jualan tersuai dengan tetapan tanpa had!

Produk Kongsi, Cetak dan PDF untuk WooCommerce

Kongsi produk anda, mencetaknya dan muat turunnya dalam format PDF!

Newscodes – Berita, Majalah dan Elemen Blog untuk WordPress

Selamat datang ke masa depan jawatan anda! Gaya dan susun atur yang tidak terhad!

Newscodes – Extension Produk WooCommerce

Grid produk Awesome! Berita yang digayakan!

Maklumat Terbaru

 + Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce v3.1.1 - 17. Ogos 2017.
- isu tetap di halaman edit-tags.php pratetap jaminan, notis, kesilapan

 + Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce v3.1.0 - 20. Jun 2017.
- tambah pilihan skrip plugin untuk membetulkan isu pandangan pantas
- Waranti tetap dan mengembalikan peperiksaan pesanan saya
- WC 3.0.x-3.0.8 masalah keserasian tetap
- garansi quickview tetap
- Tetap  n dalam permintaan
- harga set_price tetap apabila menggunakan pratetap
- Tetapkan jshint.com semua skrip

 + Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce v3.0.1 - 17. April 2017.
- Sokongan WooCommerce 3.0.0

 + Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce v3.0.0 - 13. Jun 2016.
- tambah kemas kini automatik! kemas kini plugin terus dari Dashboard WP! hanya daftarkan salinan anda dengan kod pembelian anda!
- menambah fail terjemahan penuh untuk bahasa Sepanyol, Perancis, Jerman, Belanda dan bahasa Itali!
- tambah pilihan pemasangan tindakan tunggal tersuai
- Menambah pilihan produk pilihan halaman tunggal
- tambah pilihan melumpuhkan e-mel
- menambah pemboleh ubah e-mel pantas
- tambah medan teks penerangan kembali
- tambah kuantiti tetamu mengenai jaminan dan permintaan kembali
- dokumentasi yang lebih baik dan menambah pemasangan tema tertentu
- Membetulkan semua isu dengan halaman dan tema waranti tunggal
- Isu pemuatan css / js tetap
- membaiki masalah waranti / masalah tetamu
- label tetap dan memilih pemilihan
- Butiran tetap: Undefined index: post_type in /woocommerce-warranties-and-returns/woocommerce-warranties-and-returns.php on line 2278
- terjemahan javascript admin tetap
- kotak info tetap
- Isu pembalut halaman jaminan / permintaan tunggal tetap

 + Waranti dan Pengembalian untuk WooCommerce v2.1.0
- tempoh sah waranti tetap
- Tetap lebih banyak dilaporkan bug

 + Waranti dan Pulangan untuk WooCommerce v2.0.0
- menambah sokongan penuh untuk WooCommerce 2.4+
- menambah sokongan penuh untuk waranti produk yang berubah-ubah dalam WooCommerce 2.4+
- Sokongan tambahan jaminan tambahan
- tambah pengurus skrin jaminan admin
- tambah status permintaan jaminan default apabila dihantar
- meningkatkan penampilan jaminan akaun saya agar sesuai dengan gaya tema
- UI pentadbir yang lebih baik untuk produk dan produk yang berubah-ubah
- permintaan jaminan tetamu yang bertambah baik
- mesej amaran waranti yang lebih baik
- Peningkatan jaminan produk tunggal produk
- Pepijat terjemahan tetap
- Tetapkan beberapa coding bug

 + Waranti dan Pengembalian untuk WooCommerce v1.0.1
- tambah wpml-config.xml dan menetapkan isu-isu ID pos yang disokong WPML
- Harga tetap tidak muncul di halaman kereta jika tiada jaminan ditetapkan
- siaran tetap tiada templat
- komen tetap tiada template


Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
2 views
Elegant Themes,
2 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.