WordCamp US 2017 Recap – The Divi Nation Rocks Out in Music City

December 14, 2017

WordCamps adalah acara komuniti perdana untuk WordPress. Terdapat kawasan tempatan dan serantau, serta negara dan negara kontinental. WordCamp AS adalah acara tahunan untuk Amerika Syarikat, dan WordCamp US 2017 hanya dibungkus hujung minggu lalu.

Dan Negara Divi muncul berkuat kuasa dan menjadikan hujung minggu lebih hebat daripada yang sebaliknya – terutamanya untuk kita!

Meetings Divi Nation # 1

Awal pada hari Jumaat pagi, krew Tema Elegant bertemu dengan Negara Divi yang menakjubkan, dan masa yang baik telah dimiliki oleh semua. Antara kue dan kopi, percuma Dikuasakan oleh Divi t-shirt, dan persahabatan berlimpah, awak tidak mengecewakan (seperti yang kita harapkan!)

Banyak cinta kepada Tin Cup Coffee di Nashville, TN untuk tempat yang hebat yang mereka sediakan untuk kumpulan kami! Lihat sahaja ruang ini!

 WordCamp US 2017 "width =" 4032 "height =" 1960 "/> 
<p class= The Divi Nation Meetup di Tin Cup Coffee di Nashville, TN

 Leslie Bernal dari A Girl dan Her Mac dan BJ Keeton "
<p class= Leslie Bernal dan BJ Keeton membuat wajah yang sama ketika mereka gembira

SJ James tidak, bagaimanapun.

Kredit foto B.J. Keeton

Randy Brown, Mitch Skolnik, Tim Strifler, dan David Blackmon yang menjadi kawan.

Kredit foto David Blackmon

Adam, David, dan Kathy-BFFs, tetapi anda sudah tahu itu, kan?

kredit David Blackmon

Dan sebelum pertemuan itu berakhir, David mendapat dirinya sendiri dengan diri sendiri dan Nick dan Stephanie!

Kredit foto David Blackmon

WordCamp US 2017 di Music City Centre

Hari pertama WordCamp US gila, dan sebaik sahaja kami meninggalkan persinggahan dan menuju ke pusat persidangan, perkara-perkara hanya menjadi lebih baik. Dan itu banyak mengatakan!

Sepanjang perjalanan hari ini, kami dapat melakukan beberapa sesi live Divi Nation dengan pelbagai ahli masyarakat Divi. Anda masih boleh menonton mereka di sini:

Dan sekiranya anda pernah tertanya-tanya apa itu di sebalik tabir di salah satu aliran kami, voila!

Di sebalik tabir aliran hidup Divi Nation (dengan Scarlett Isbell dan Jason Champagne)

Tiada recap akan lengkap tanpa kekejaman dari Divi Nation sendiri

Kredit foto Leslie Bernal

 Kredit foto Leslie Bernal "width =" 960 "height =" 720 "/> 
<p class= Kredit foto Leslie Bernal

SJ James memerlukan tidur, nampaknya, dan pereka utama kami Kenny Sing mempunyai perbualan yang baik dengan Tim Strifler semasa dia tidur

Kredit foto David Blackmon

Tiada perjalanan ke Nashville akan lengkap tanpa gitar raksasa.

Kredit foto Adam Inlay

Anda hanya perlu menyukai SJ James dan Leslie Bernal apabila mereka melihat kamera, tetapi saya fikir Cory Jenkins terperangkap.

Kredit foto B.J. Keeton

kredit B.J. Keeton

Dan anda tidak boleh lupa Josh dan Emilee Hall dari kumpulan Facebook Designer Divi Facebook, selalu mewakili Negara Divi dan berbangga dengan kami

Kredit foto B.J. Keeton

Meetup Divi Nation # 2

Selepas hari yang panjang, menjadi kuat dan belajar tentang WordPress, Divi Nation berkumpul sekali lagi di Ibu Pejabat Beercade dan kemudian menghabiskan malam menikmati pusat bandar Nashville.

kredit Jason Champagne

Jangan ketinggalan Nick Roach sendiri yang menikmati muzik secara langsung dalam apa yang mungkin menjadi orang yang paling ketat, paling dinamik yang pernah saya jumpai di Tootsie. Hektik, tetapi menyeronokkan gila!

 Nick Roach di Nashville, TN "width =" 3264 "height =" 2448 "/> </p>
<p> Kenny dan Nathan sangat sejuk. Rupa-rupanya, orang suka melihat mereka bersama-sama. </p>
<div id=

Kredit foto oleh Leslie Bernal

kredit Jason Champagne

Foto kredit Leslie Bernal

Untuk mengatasinya, kami mempunyai orang Inggeris yang penuh dengan Nashville. Tidakkah anda suka bandar ini?

Kredit foto Leslie Bernal

State of the Word

Seperti yang menakjubkan sebagai Divi Nation, lukisan besar WordCamp AS untuk ramai orang adalah alamat Matt Mullenweg State of the Word alamat. Setiap tahun, pengasas WordPress kami yang dicintai menggariskan kejayaan dan cabaran tahun semasa dan menggariskan tumpuan dan matlamat untuk tahun yang akan datang.

Seperti yang mungkin anda harapkan, editor Gutenberg yang kontroversial adalah topik utama pada 2018, tetapi itu tidak semua. Anda boleh menonton ceramah penuh Mullenweg di sini: State of the Word 2017.

Dan hanya gembira anda dapat menonton aliran dan tidak berada di barisan ini (perhatikan bahawa pada permulaannya, anda dapat melihat kami di sana di bahagian belakang hoodies hitam dan baju ungu.)

Negeri baris Word! #wcus

Satu pos yang dikongsi oleh WordCamp US (@wordcampus) pada 2 Dis, 2017 pada 1:50 petang PST

Ini adalah kami ketika kami tiba. Sedikitnya kita tahu perjalanan yang ditunggu-tunggu kita hingga akhir baris itu.

Kredit foto Jason Champagne

Lihat orang ramai ini!

Kredit foto Jason Champagne

Seperti yang mengagumkan seperti Matt Mullenweg dalam ucapannya, jenis boot itu mencuri rancangannya. Maksud saya, melihatnya. Ia gemilang.

Foto kredit Jason Champagne

Kredit foto Cory Jenkins

Pihak Selepas

Penganjur WCUS mengalahkan diri mereka dengan parti selepas tahun ini. Dengan memilih Pusat Pengembaraan Petualangan, mereka memberikan kerumunan hati kita semua yang kita inginkan. Realiti maya, wain, bir, rancangan planetarium biasa (saya tahu, betul ?!), karaoke, simulator moonwalking, keju dan pencuci mulut, dan piramid gim hutan tingkat 10ish dengan halangan dan terowong dan juga slaid raksasa.

Kami sangat, sangat, sangat gembira dengan pilihan ini.

Foto kredit Jason Champagne

Tim juga,

Kredit foto Leslie Bernal

Akhirnya, foto op abad ini berlaku: Divi, Elementor, Beaver Builder, dan Komposer Visual yang memeluk dan berkumpul dalam persahabatan dan cameraderie ketika kami meninggalkan Pusat Sains Pengembaraan. Pesaing? Pasti. Tetapi kita semua juga berjalan di bulan dan melalui saluran pencernaan manusia bersama-sama, dan itu sesuatu yang tidak semua orang boleh katakan.

Foto kredit Jason Champagne

Sertai Negara Divi!

Jadi … ia hujung minggu untuk buku rekod yang paling sedikit. 2018 akan menjadi tahun yang besar untuk komuniti WordPress secara besar-besaran, dan Negara Divi bersedia untuk itu. Tidak kira apa yang berlaku, WCUS ini menguatkan untuk kita semua apa yang WordCamps dan Meetups lain telah menunjukkan kepada kita semua: komuniti WP adalah komuniti terbaik di dunia.

Jika anda ingin terlibat dan menjadi sebahagian daripada pengalaman ini, maka pastikan anda menyemak laman utama WordCamp di WordCamp.org untuk melihat bila Kem tempatan atau wilayah yang sedang berlaku berhampiran anda, lihat papan pemuka WordPress anda untuk widget baru yang ditambah pada tahun ini untuk memberi amaran kepada anda tentang acara tempatan yang akan datang, dan pastikan anda menyemak Divi Nation Meetups kami untuk mencari kumpulan tempatan peminat Divi yang tidak mahu lebih daripada menjadi rakan anda dan untuk membantu anda berjaya.

Dan hei, WordCamp US di Nashville, TN lagi tahun depan, jadi jika anda terlepas pada ayam panas tahun ini, anda tidak perlu menunggu lama untuk menyelesaikannya.

Kredit foto B.J. Keeton, Kredit ayam Hattie B's

thumbnail thumbnail oleh WordCamp AS

The post WordCamp US 2017 Recap – The Divi Nation Rocks Out di Music City muncul pertama di Blog Tema Elegant.Credit to Elegant Themes

Bacaan WordPress Yang Lebih Menarik!

Game Addict – Clan War Gaming Theme
Themeforest,
Themeforest,

Game Addict – Clan War Gaming Theme

Pembuat Rojak - May 28, 2018

Penagih Permainan - Melepaskan semangat anda. Permainan Addict adalah tema untuk puak-puak dan permainan. Ia membolehkan anda dapat membuat dan…

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi
Elegant Themes,
3 views
Elegant Themes,
3 views

Dapatkan Pakej Layout Pejabat Doktor Percuma & Bersih untuk Divi

Pembuat Rojak - May 27, 2018

Hey Divi Nation! Terima kasih kerana menyertai kami untuk ansuran seterusnya Inisiatif Rekaan Divi mingguan kami; di mana setiap minggu,…

Leave a Comment

Your email address will not be published.